facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palux, Keukens met visie

Palux, Keukens met visie

Info

Palux BV

Geschiedenis

Palux BV is een leverancier van kwaliteitskeukens uit Duitsland Palux.Palux-apparatuur onderscheidt zich door hoge kwaliteit, vooruitstrevende techniek, moderne vormgeving en multifunctionaliteit.

In de loop van de jaren is het assortiment van Palux Duitsland sterk uitgebreid en met het totaal nieuwe keukenconcept onder de naam Palux Topline is het mogelijk om tot revolutionaire keukenopstellingen te komen.



"Palux fabrikant van professionele keukens met Visie. Kijk ook op onze website.PALUX Nederland is een keuken leverancier die kwalitatief hoogwaardige bedrijfskeuken faciliteert voor horeca- en zorginstellingen. Wij ontwerpen en produceren economische en alomvattende keukenconcepten voor restaurants, hotels, zakelijke en institutionele catering."
Adres: Groeneweg 166, 3981 CP Bunnik
Telefoonnummer: 030-6564120
Stad: Bunnik
Route: Groeneweg 166
Postcode: 3981 CP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: PALUX Friteuse, PALUX Topline, Palux storing, Palux Grill
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interium Bunnik Interium Bunnik 2 km Afrader, zeer slecht. Lekkage na garantie. Stortplaats onder ligbad. Meerdere vloerte...
Recensies
Onze weg naar palux was van zelf sprekend een geluksverhaal. 8 weken hebben we gebruikt de juiste leverancier van onze nieuwe grote keuken om te vinden. Palux Nederland was de enige die alle criteria van onze belang kunt nakomen. Eigenlijk was palux één echte positieve verrassing voor ons. Zij zijn snel, direct, professioneel, denken met ons mee en hebben altijd de juiste individuele oplossing kunnen aanbieden. En dit alles met een redelijk goede prijs. We maken zelf geen marketing voor ons zelf. Maar zodat Palux zo perfect is, willen we graag onze eigen hoogst tevredenheid altijd met iedereen delen.
Mooie praatjes bij de verkoop. Supersnel met facturatie en afhandelen daar van. Nu een jaar later nog steeds geen complete keuken. Erg slechte tot geen communicatie. Geen coördinatie in het montage proces. Steeds ZZP-ers die niet alles bij zich hebben. De verkoper neemt zijn verantwoordelijkheid niet en vindt het volledig onze verantwoordelijkheid. Laten we hopen dat de kwaliteit van de apparatuur wel goed is. Mijn advies zou dan zijn koop dat spul en installeer het zelf, want deze club doet dat duidelijk niet goed.
heel goed geholpen altijd een oplossing geen klagen dus
Vertaald door Google Prachtig bedrijf, ze komen hun afspraken na en leveren kwalitatieve en betaalbare keukens. Origineel Wonderful company, they fulfill their agreements and deliver quality and affordable kitchens.
Vertaald door Google Zeer goede plek en zeer behulpzame pepoles Origineel Very good place and very helpful pepoles
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid