facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pals Zonwering

Pals Zonwering

Info

Pals Zonwering, voor al uw zonwering, raamdecoraties, horren en fijn timmerwerk.



"Wij zijn al sinds 2004 uw betrouwbare partner in kwalitatieve allround zonwering en raamdecoratie. Ons echte familiebedrijf kenmerkt zich door kwaliteit, service en correctheid! Afspraken zijn er om nagekomen te worden, en vragen en wensen zullen wij altijd zo snel mogelijk behandelen.U kunt op onze website het uitgebreide aanbod zonneschermen, zonweringen, en raamdecoratie bekijken. Komt u er zelf niet uit? Vraag dan gerust advies aan een van onze specialisten.Natuurlijk komen we graag bij u thuis langs om op te meten en ter plekke te kijken wat wijsheid is. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar tussen 08:00 en 22:00 uur."
Adres: insteek 71, 2771AA Boskoop
Telefoonnummer: 0620085535
Stad: Boskoop
Route: insteek 71
Postcode: 2771AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Zonnescherm defect, Onderhoud elektrisch zonnescherm, Glijarmscherm, Zonwering Giessenburg, Zonnescherm rond, Van den Berg Zonwering, Klassieke zonwering, Onderhoud Somfy zonnescherm
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Indoor Steel Indoor Steel 2 km Een prachtig resultaat dubbele stalen taats deuren na een inmeting en plaatsing. Rank...
Windkracht 12 Windkracht 12 3 km Windkracht 12 Innovatieve mooimakers: Ontwerp interieur & behang & lampen. Project on...
Van den Berg Zonwering Centrum Van den Berg Zonwering Centrum 4 km Vandaag zijn er screens en rolluiken bij ons geplaatst. Het bleek goed ingemeten te z...
Recensies
Prachtige rolgordijnen en horren op maat besteld. Eerst langs gekomen voor opmeten en bespreken/adviseren en daarna de montage. Het resultaat is prachtig en ik ben een erg tevreden klant! Vriendelijk geholpen en alles kan. Dus niet twijfelen, gewoon doen!!! Dikke aanrader.
Top bedrijf die kwaliteitsspullen levert tegen een normale prijs. Meer dan keurig en goed geïnstalleerd door Pals. Snelle levering ook.
Duidelijke afspraken van te voren en ook professioneel advies gekregen. Op de dag van montage waren ze heel erg snel klaar en het rolluik zat perfect, erg vriendelijk personeel en heel erg beleefd. 1 van de weinige bedrijven waar wij een echt persoonlijke offerte van kregen ook.
Eerste telefonisch contact was direct plezierig met duidelijke informatie over de prijs en planning van afspraak. Bedrijf komt afspraken keurig na en levert heel goed werk. Ik ben een meer dan tevreden klant waarvan het knikarmscherm prima gerepareerd is.
Heeft bij ons rolluiken geplaatst. Gaf tijdens het opmeten imo goed advies. Levering werd een week uitgesteld ivm vertraging in de fabriek. Hier werd ik netjes over gebeld om de afspraak te verzetten. Plaatsen van rolluiken verliep netjes alles keurig afspraak.
Cees Pals kwam mij redden nadat een "shady" bedrijf een zooitje gemaakt had met het bevestigen van rolluiken, aangeschaft bij de Gamma. Overigens ook de Gamma heeft super geïnvesteerd om de problemen op te lossen. Zonder enige problemen werden de rolluiken van de gevel verwijderd en weer op correcte wijze bevestigd. Zelfs toen ik later opbelde om aan te geven dat ik toch nog een beetje last had van een1 van de rolluiken, was het voor Cees geen enkel probleem en stond hij een paar uur later gewoon weer op de trap in de vrieskou. SUPER service Cees!!!
Cees Pals heeft bij ons 1 nieuw screen geplaatst en 2 oude screens, die er tijdelijk af waren geweest, weer terug geplaatst. Waar anderen direct adviseerden 3 nieuwe screens te plaatsen dacht Cees mee in oplossingen. Mede daardoor prijstechnisch erg gunstig. Echte vakmensen. Ik weet waar ik een volgende keer moet zijn: topbedrijf!
Zeer prettig om zaken mee te doen. Eerlijk en behulpzaam. Luisteren naar de wensen en maken dit waar. Bij montage werd er netjes gewerkt, er werden zelfs planken onder de stelling gelegd om het dakleer niet te beschadigen. Heerlijk dat er nog zulke vakmensen bestaan! GJN uit Alphen aan den Rijn
Super service Werken heel netjes en komen de gemaakte afspraken na Daarbij ook nog heel vriendelijk.
Een no nonsense bedrijf. Gewoon een deskundige specialist die je voorziet van helder advies en doet wat hij moet doen. De prijs is verder schappelijk. Tot slot komt het bedrijf haar afspraken na. Kortom, Pals zonwering is een prima bedrijf om mee te werken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid