facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pals Print & Screen B.V.

Pals Print & Screen B.V.

Info

Pals Print & Screen is uw totaalleverancier op het gebied van zeefdrukmachines, digitale printers en borduurmachines met uiteenlopende toepassingen en mogelijkheden.

Geschiedenis

Pals Print & Screen is uw totaalleverancier op het gebied van zeefdrukmachines, digitale printers en borduurmachines met uiteenlopende toepassingen en mogelijkheden.

Wij zijn importeur en exclusief dealer van een mooi pakket aan kwaliteitsmerken waarbij degelijkheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Door onze jarenlange ervaring met deze mix aan topmerken kunnen wij u in raad en daad adviseren in bedrijfsprocessen, toepassingen en inzetbaarheid.

Pals Print & Screen opereert vanuit het in de Benelux centraal gelegen Goirle waardoor wij goed bereikbaar zijn en snel kunnen opereren bij installaties, servicewerkzaamheden en storingen. Met onze eigen technische dienst zijn wij dan ook actief in de Benelux, in Duitsland en in Frankrijk.



"Pals Print & Screen is een écht familiebedrijf. Wat ooit begonnen is als leverancier van zeefdrukmachines en –materialen, is nu gespecialiseerd in machines ten behoeve van textielveredeling in de breedste zin van het woord. U kunt bij Pals Print & Screen terecht voor nieuwe machines van de welbekende kwaliteitsmerken, maar ook voor occasion machines, accessoires, oplossingen in procesoptimalisatie, onderhoud, reparatie en financieringsmogelijkheden. Kenmerkend voor ons als familiebedrijf is onze persoonlijke aandacht voor klanten, een advies op maat en een uitstekende service, steeds met de Brabantse hartelijkheid centraal."
Adres: Tijvoortsebaan 8P, 5051 HJ Goirle
Telefoonnummer: +31 (0)13 577 37 67
Stad: Goirle
Route: Tijvoortsebaan 8P
Postcode: 5051 HJ



op zoek naar gerelateerd: Digital Transfer Printing Line, PPS printer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HAVEP Workwear - Protective wear HAVEP Workwear - Protective wear 985 meter Erg jammer dat de winkel gaat sluiten na vele jaren. Nog maar drie weken de kans om j...
Recensies
Inderdaad aso's in het verkeer. Rijden veel te hard en zijn dol op bumperkleven. Zodra je het bedrijf hiervan op de hoogte stelt niet eens een reactie terug! Schande!
altijd behulpzaam en fijn contact
Totale aso in het verkeer. Schande om zo met je bedrijfsnaam om te gaan
Beste machines voor de zeefdruk- en borduurindustrie. Pals heeft tevens een uitstekende servicedienst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid