facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palm Tuin En Park

Palm Tuin En Park
"P. Palm & Zn. heeft een zeer uitgebreid assortiment Tuin een Park gereedschap.U kunt bij ons o.a. terecht voor:Grasmaaiers, zitmaaiers, Automower, bladblazers, kettingzagen, heggenscharen, veiligheidskleding, hakselaars, mini trekkers, bosmaaiers, grastrimmers, tuinfrezen, generatoren en reinigingsmachines. Tevens occasions.Tussen najaar en voorjaar is de beste tijd om uw gazonmaaier of andere tuin- en parkmachines te laten onderhouden. Onze vakkundige onderhoudswerkzaamheden staan garant voor een prima conditie van uw tuinmachines als het voorjaar weer aanbreekt.U kunt bij ons ook tuin- en parkmachines huren."
Adres: Dorpstraat 3 , Groessen 6923 AA, NL
Telefoonnummer: 0316 342 600
Stad: Groessen
Route: Dorpstraat 3
Postcode: 6923 AA



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Groessen, Palm Groessen occasion, Bedeaux Groessen
Recensies
Prima geholpen bij het vinden van de voor ons meest geschikte grasmaaier. Kregen de mogelijkheid om thuis meerdere merken uit te proberen en er werd alle tijd genomen om alle voors - en tegens van de verschillende modellen te kunnen bespreken. Hebben al eerder tuinmachines bij Palm gekocht en weten daarom inmiddels, dat ook de service rondom een jaarlijkse onderhoudsbeurt afspraken, ophalen - en terugbrengen helemaal in orde is.
Ik belde om 9 uur voor het huren van 2 machines en binnen één uur werden ze afgeleverd. Kundige service zowel telefonisch als persoonlijk en tegen een zeer gunstig tarief. Een echte aanrader als je snel goed materieel nodig hebt!
Betrouwbaar als garage, maar ook voor divers tuingereedschap, zitmaaiers, kettingzagen e.d. Nooit ergens te beroerd voor en komen afspraken goed na. Dank je Günther en volledig team. Ook voor winterbanden en de opslag daarvan.
Geweldige service. Al jaren klant, denk minimaal 15 jaar. Vandaag, zaterdag 30.09.2017, overtrof de service alles. Honda grasmaaier opgehaald met mankement aan trekkoord. Gevraagd of machine volgende week dinsdag, woensdag klaar kon zijn zodat ik voor ziekenhuisopname het nu al te lange gras eraf kon halen en in de groencontainer kon doen die a.s. vrijdag wordt geleegd. We kijken even..en anders krijgt u een machientje van ons. Maar wat gebeurde er? Komt mijn eigen grasmaaier uurtje later gemaakt en al terug! Wauw dit is echt persoonlijk klantencontact/ relatiebeheer! Dank aan iedereen die dit gerealiseerd heeft!
TOP SERVICE Er zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven die snappen dat je je tegenwoordig alleen nog maar kunt onderscheiden door een goede service te bieden en de klant het gevoel te geven dat hij er toe doet. Palm is eerlijk en helder. Je hoeft niet bang te zijn dat je achteraf verrast wordt door onvoorziene kosten o.i.d. verder doen ze er alles aan om samen naar een oplossing te zoeken als het nodig is. Günther en collega's, GA ZO DOOR, DIKKE DUIM !
Ik kom hier al jaren voor mijn tuingereedschap en mijn privéauto. Alles gaat in goed overleg en met uitleg over hetgeen is gerepareerd. Betalen moet je overal maar zeer kundig en vriendelijk team. Ik kom graag weer terug.
Super blij met mijn nieuwe tuinfrees, nemen de tijd voor je qua uitleg en heerlijke koffie, prijs ook goed. Kan geen webshop tegen op!
Goede service. Aardige mensen. Altijd bereid om te helpen.
We hebben een fijne avond gehad.
Bedankt voor de prompte service. Kunnen we morgen weer door op de tennisbaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid