facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palliatieve Zorg in Zeeland

Palliatieve Zorg in Zeeland

Info

Het Netwerk palliatieve zorg Zeeland is een overkoepelende organisatie die alle palliatieve zorgverleners in Zeeland met elkaar verbindt.

Geschiedenis

Elk jaar horen 80.000 Nederlanders dat zij niet meer beter worden en binnen afzienbare tijd zullen sterven. Dat is het begin van een verwarrende en emotionele periode waarin veel vragen opdoemen waarop de antwoorden moeilijk zijn te vinden. Er is immers een groot scala aan gespreksonderwerpen in deze fase. Niet elk onderwerp is eenvoudig te bespreken. Daarnaast kunnen veel vragen rijzen, die moeilijk zijn om te stellen en die niet altijd beantwoord kunnen worden.

Ook voor naasten is dit een moeilijk periode. De naasten van de patiënt spelen een belangrijke rol. Deze rol omvat vaak functies van zorgverlener, observator, informant en vertegenwoordiger van de patiënt toegevoegd aan de rol als partner, kind, familielid, dierbare of bekende. De naasten doorlopen een eigen traject van onzekerheid, angst, verdriet en rouw. Informatie, uitleg aan, samenwerking en evaluatie met de naasten zijn essentieel voor een goed beloop van de palliatieve zorgverlening.

In de palliatieve zorgverlening staan diverse professionals voor u klaar. Daarnaast is er veel informatie te vinden over palliatieve zorg en tot slot bestaan er diverse vormen van lotgenotencontact.

Vanuit het Netwerk Palliatieve Zorg Zeeland willen we u een zo compleet mogelijk overzicht aan informatie en ondersteuning bieden.

Adres: 4382ND Vlissingen
Stad: Vlissingen
Postcode: 4382ND



op zoek naar gerelateerd: Directeur Zeeuwse Zorgschakels
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moestuin 'de Omnituin' Moestuin 'de Omnituin' 2 km Deze pagina is van het moestuin buurtproject gelegen op het terrein van basisschool '...
Hwa Rang Do Nederland Hwa Rang Do Nederland 3 km Hwa Rang Do Vlissingen is een gezellige, warme vereniging waar humor en serieus train...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid