facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pallas Athene

Pallas Athene

Info

Pallas Athene
Traditioneel Griekse keuken met af en toe een modern tintje, ouderwets Griekse gastvrijheid, en de beste Griekse wijnen.

Geschiedenis

Pallas Athene is veel meer dan enkel een Grieks specialiteiten restaurant.
Wij serveren naast onze traditionele Griekse gerechten ook Mezedes (Griekse Tapas) - een tafel vol kleine versbereide hapjes uit de zeer diverse Griekse keuken!
Op onze bovenverdieping is een prachtig ingerichte chique, sfeervolle wijnbar waar meer dan 150 soorten wijnen geproefd kunnen worden.
Weet u dat Pallas Athene ook hoogkwalitatieve catering verzorgd en dat wij gezellige (muzikale) evenementen organiseren?
Stap uit uw dagelijkse leven en waant u zich even in Griekenland: Yamas!

www.pallasathene.nl



"Kostas en zijn team staan te popelen om heerlijke gerechten, fantastische wijnen en uiteraard de authentieke Griekse gezelligheid bij u aan tafel te brengen!Gevestigd op het gezellige horecaplein Hof in het historische hart van Amersfoort.Je bent bij ons welkom vanaf 16:00 uur voor borrelen en diner.We hebben een grote keuze in voorgerechten, wat het mogelijk maakt om meerdere kleine bordjes te combineren tot een complete maaltijd zoals ze dat veelal doen in de zuidelijke landen.Alleen zin in een speciale koffie, een heerlijke aromatische wijn of een zonnige cocktail? Ook daarvoor ben je van harte welkom.De bar, in het hart van de zaak, nodigt uit om voor of na het diner een drankje te doen."

"Kostas en zijn team staan te popelen om heerlijke gerechten, fantastische wijnen en uiteraard de authentieke Griekse gezelligheid bij u aan tafel te brengen!Gevestigd op het gezellige horecaplein Hof in het historische hart van Amersfoort.Je bent bij ons welkom vanaf 16:00 uur voor borrelen en diner.We hebben een grote keuze in voorgerechten, wat het mogelijk maakt om meerdere kleine bordjes te combineren tot een complete maaltijd zoals ze dat veelal doen in de zuidelijke landen.Alleen zin in een speciale koffie, een heerlijke aromatische wijn of een zonnige cocktail? Ook daarvoor ben je van harte welkom.De bar, in het hart van de zaak, nodigt uit om voor of na het diner een drankje te doen."
Adres: Hof 19/Krommestraat 19, 3811 CJ Amersfoort
Telefoonnummer: +31 (33) 4611310
ln.enehtasallap@ofni
Stad: Amersfoort
Route: Hof 19/Krommestraat 19
Postcode: 3811 CJ


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:00
Dinsdag: 11:00 - 23:00
Woensdag: 11:00 - 23:00
Donderdag: 11:00 - 23:00
Vrijdag: 15:00 - 01:00
Zaterdag: 11:00 - 01:00
Zondag: 11:00 - 01:00


op zoek naar gerelateerd: pallas athene ede, pallas athene school, pallas athene godin, pallas athene college docenten, pallas athene amersfoort, pallas athene college rooster, pallas athene almere, pallas athene college magister
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pallas Pallas 85 meter Onaardige bediening eten slecht van smaak en proeft niet echt Grieks. En de porties e...
Recensies
Mooie entourage waar je heerlijk kan eten . Bediening is super aardig en niets is te gek om de gast het naar de zin te maken. Ook prijs kwaliteit is geweldig goed. De bediening onderling werkt als een geoliede machine en niets ontsnapt aan hun aandacht. En dat terwijl er zowel voor de zaak een terras zit op de krommestraat en achter op de hof er ook nog een is. Dat laatste terras is het wel handig als je daar iets later gebruikt van gaat maken. Omdat dan de hof nog schoongemaakt word doordat daar in de middag nog de week markt is gehouden. Dus rond 20.00 uur is dat dan wel een mooie plek om daar te gaan zitten. Ook dit werd van tevoren gezegd door de eigenaar. Ook binnen kan je genieten van de ongedwongen sfeer. Dit Grieks restaurant vind ik echt een AANRADER. Als je lekker wil eten in een mooie setting en met geweldige bediening en de prijzen zijn prima dat mag je dit niet aan je voorbij laten gaan .
Wat een leuk restaurant! Wij hebben heerlijk gegeten bij dit leuk ingerichte restaurant. Het personeel was oprecht heel vriendelijk en maakte de sfeer helemaal compleet. Het eten was erg lekker en mooi geserveerd. Echt een aanrader dit!!!
Voedselvergiftiging opgelopen. Gegeten met drie personen. Twee personen heeft een “vis mix grill” besteld. De persoon die de gamba deels heeft opgegeten deels ook uitgespuugd omdat het bitter smaakte was wat misselijk. De andere persoon die de gamba geheel heeft gegeten heeft bijna 48 uur niets kunnen eten en drinken gedurende heftige diarree en braken. Dit gemeld via de mail en geen reactie ontvangen. Dacht meldt het informeel en niet direct als review. Dan maar via deze weg het onder de aandacht brengen. Hoop dat ze zo het serieus het oppakken! Nu sluit in griep uit. De persoon die misselijk was kwam met eigen vervoer en had de dagen ervoor geen contact met mij. We waren tegelijkertijd misselijk. De andere persoon die wat anders had gegeten had wel intensief contact met mij en werd niet ziek. De ene gamba was niet te eten en de andere blijkbaar nog eetbaar. Echter wat opviel was dat het eetbare vlees al los was van het geheel en het restant raar uit zag.
Heerlijk gegeten ,fijne mensen in de bediening,zeer sociaal.Eten: 4/5
De smaak van het eten was goed. De prijs kwaliteit verhouding alleen niet. Hele kleine porties voor een hoge prijs. Toen we uitgegeten waren kwam er vervolgens niemand meer langs om dessert of een drankje op te nemen. Na 30 minuten wachten zijn wij zelf opgestaan om de rekening te betalen. Toen er werd gevraagd of alles naar wens was en wij aangaven dat we wel erg lang moesten wachten om gezien te worden. Werd het afgedaan als onzin. Het te betalen bedrag werd niet eens meer genoemd maar ingetypt en voor je neus geschoven
Vooraf brood besteld, dat duurde heel lang. We hadden nog geen twee sneetjes op of het hoofdgerecht kwam al. Zonde van het geld. En bij het afrekenen ben ik nog opgelicht ook. Bij het nakijken van de bon toen we al thuis waren bleek ik 7 euro teveel betaald te hebben. Personeel beheerst de Nederlandse taal nauwelijks. Jammer, maar mij zie je daar niet meer.
We hadden niet de intentie om uit eten te gaan op een maandagavond, maar we liepen er langs en kregen zin in gyros. Spontaan naar binnen gegaan en het was er redelijk gevuld met mensen. En natuurlijk gyros besteld. Verder geen voor- of nagerecht. Gyros smaakte lekker en de tzatziki was ook goed. We werden vlotjes geholpen, maar de bediening was gehaast. Ondanks een bezetting van 50% in het vrij grote restaurant was het al best lawaaiig. Ik denk dat het met een vol restaurant te rumoerig kan zijn om rustig te eten. Maar goed, dat heb ik niet kunnen checken. Voor een snelle Griekse maaltijd is het in ieder geval goed en lekker en ben je inclusief een drankje en fooi 42 euro kwijt.
Leuk aardig personeel, goed eten & mooie zaak! Al meerdere keren gegeten en kom zeker nog terug!
Éénmalige exercitie. Een Grieks restaurant dat pretendeert een traditionele keuken te voeren en vervolgens broccoli en bloemkoolroosjes en gekookte wortelschijfjes serveert, maar geen tomaten. Stokbrood plakjes, maar geen pita brood driehoekjes. Het vlees was zo veilig gekruid, dat alle vleesgerechten hetzelfde leken te smaken. Tsja ,...
Helaas moet ik 1 ster geven om een review te schrijven. Na lang hier niet meer te zijn geweest was dit toch echt een domper. Mixed gril was niet bijzonder smaakloos en heel weinig. En dan de lamskoteletjes 5 stukjes vieze rijst slappe patat en een smerige salade en dat voor €28.50 Heb dit gemeld bij de eigenaar en die zei dat het door inflatie en personeel kwam . Ook is het heel ongezellig en rommelig , geen aanrader dus.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid