facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palladion Grieks Restaurant

Palladion Grieks Restaurant

Info

Wij heten u van harte welkom in Grieks restaurant Palladion. Met onze lijfspreuk 'Beleef de magie van Griekenland' willen wij u tijdens uw bezoek aan ons restaurant meenemen naar het land waar ouzo wordt gedronken, tzatziki wordt gegeten en de sirtaki wor

Geschiedenis

Wij heten u van harte welkom in Grieks restaurant Palladion. Met onze lijfspreuk 'Beleef de magie van Griekenland' willen wij u tijdens uw bezoek aan ons restaurant meenemen naar het land waar ouzo wordt gedronken, tzatziki wordt gegeten en de sirtaki wordt gedanst.

Gevestigd in een prachtig 19e-eeuws monumentaal pand, dat ooit dienst heeft gedaan als haringpakhuis, biedt Palladion u alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit. Onze keuken biedt met een uitgebreide keuze aan zowel moderne als traditionele Griekse specialiteiten voor elk wat wils. Daarnaast zorgen de Griekse avonden met live muziek, die regelmatig worden georganiseerd, voor een authentieke Griekse ambiance.

GRATIS ruime parkeermogelijkheid - live muziek - groepsarrangementen - kinderspeelhoek - cadeaubonnen - uitgebreide menukaart - thema avonden - geschikt voor minder validen - afhaalservice - elke dag geopend.



"Palladion Greek Kitchen brengt de authentieke Griekse keuken naar het stadshart van Vlaardingen. Volgens traditionele recepten maar met de uitstraling van nu biedt het compleet gerenoveerde restaurant alle ingrediënten voor een heerlijk avondje uit: Een unieke plek om bij te praten met vrienden, om quality time door te brengen met je gezin of om romantisch samen op date te gaan. Met onze sfeervolle ambiance, ons gewaardeerde team en onze uitgebreide kaart met oude en nieuwere familierecepten, was een bliksembezoek aan eigentijds Griekenland nog nooit zo dichtbij."
Adres: Koningin Wilhelminahaven 2b NZ, 3134KE Vlaardingen
Telefoonnummer: (010)4340111
ln.tnaruatsernoidallap@ofni
Stad: Vlaardingen
Route: Koningin Wilhelminahaven 2b NZ
Postcode: 3134KE


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 00:00
Dinsdag: 16:00 - 00:00
Woensdag: 16:00 - 00:00
Donderdag: 16:00 - 00:00
Vrijdag: 16:00 - 00:00
Zaterdag: 16:00 - 00:00
Zondag: 16:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: grieks restaurant vlaardingen, grieks restaurant met live muziek rotterdam, grieks specialiteiten restaurant delphi vlaardingen, palladion vlaardingen kerst, palladion menu, grieks restaurant rotterdam, palladion vlaardingen afhalen, grieks restaurant maassluis
Recensies
We hadden gereserveerd voor de Griekse tapas. Helaas duurde de vlees tapas en met name de vleesgerechten met spiezen zeer lang. Mijn zus moest ruim 1.5 uur wachten voordat haar vleestapas kwam! Ondanks dat wij dit meerdere malen aangaven. Dit had blijkbaar met de manier van werken vanuit de keuken te maken. We kregen van een serveerster te horen, dat er vanavond eigenlijk geen tapas zou zijn... Hier moesten wij het maar mee doen. De andere tafels die a la carte besteld hadden kregen wel achter elkaar hun eten. Kortom de tapas rondes duurde vrij lang. Pas later op de avond ging het wat sneller. Het restaurant zelf ziet er erg mooi uit, maar voor ons geen Griekse tapas meer. De bediening deed erg hun best. Alleen was niet iedereen even klantvriendelijk.
Leuk restaurant met aardige bediening. Eten is goed. Voor herhaling vatbaar. Parkeren: Vanaf 19.00 uur is het gratis parkeren op straat. Daarvoor moet je betalen. Er is ook een parkeergarage vlakbij. Betaald natuurlijk.
Gisteren avond geweest. Vooraf stokbrood met kruidenboter. Beiden werden vergeten. Toen kwam brood maar geen boter. Moesten hierom vragen. Eten was vergeten na een uur kwam het pas! Nadat we erom vroegen. Tot slot klopte de rekening niet omdat we de rekening van de verkeerde tafel kregen. Je vraagt je af hoeveel kan er fout gaan tijdens een etentje!
Voor ons de eerste keer, niet echt gezellig Lijkt meer op de ontbijtruimte van vander valk! Eten was prima, er kwam een vriendelijke jongedame aan de tafel die vroeg of alles naar wens was! Ik zei dat ik de salade miste! Oh maar we hebben een salade bar.....tja jammer had mijn eten al op. Dan viel mij wel nog op dat de eigenaar wel heel vaak naar zijn vaste klanten gaat om te checken of alles in orde is, moet dat niet ook zeker bij nieuwe gezichten? Zou ik wel doen! Geen muziek of misschien heel zacht, toen we naar buiten liepen hoorden we muziek. Of we nog eens terug komen weten we nog niet!
Eten was prima,sfeer iets minder. Restaurant te groot en te weinig klanten waar door het enig sinds wat kil overkwam.Eten: 5/5
Strategische plek boven de winkels en het Veerplein hartje centrum Vlaardingen. Grote ruimte, maar toch zeer sfeervol Grieks restaurant met redelijke prijzen. Sterke gerechten; zijn Souvlaki en Lamsbout. Speciale dieetwensen: Wensen om extra gegrilde pitabroodjes, pepers of citroen worden snel ingewilligd. Personeel is vriendelijk en heeft voldoende aandacht voor de klanten.
Al het eten staat waarschijnlijk al warm klaar . Voorgerecht besteld was er al met 8 min En de smaak is vlak en niet bijzonder. Ik was op aanraden van iemand weer gegaan maar is de laatste keer geweest. Ik ga liever naar Delhi of naar de Griek in de markthal
Wij hebben hier lekker gegeten en de service was prima. Ik vond de saladebar wat tegenvallen. Kindvriendelijkheid: We waren met name blij met het kinderhoekje waar onze dochter van 1 jaar lekker kon spelen met boekjes en het vliegtuig aan de muur.
Ik had hoge verwachtingen van dit restaurant. We kwamen voor Valentijnsdag en we waren enthousiast. We zagen een heleboel goede opties op het menu en we besloten om te bestellen. De serveerster was beleefd en de algehele service was goed. Het eten was echter een ramp. Gelukkig lag er zout op tafel. Ik bestelde lamsvlees en mijn vriendin bestelde inktvis, maar alles was smakeloos. Zelfs de frietjes hadden geen zout. De boter die op mijn lam zat, was helemaal niet lekker. Het restaurant is duur. Het eten is het niet waard. Twee sterren omdat de serveerster zachtaardig was.
Vorige week lekker gedineerd hier. Voor mij de eerste keer in dit pand, was al vaker aan het voormalige pand aan de Koningin Wilhelminahaven geweest. Gelukkig is het er qua ruimte niet op achteruit gegaan. Het is een mooi schoon ruim opgezet pand. Personeel is gezellig en vriendelijk. Het eten was voortreffelijk. Heerlijk mals vlees! Een foutje bij het opnemen van het voorgerecht was het enige wat misging, dat overkomt iedereen wel eens... Ongeveer 85% van de zitplaatsen was bezet. Iedereen had het gezellig. Het was fijn om er te zijn, tot snel !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid