facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palestra Hallum

Palestra Hallum

Info

Uniek sportcentrum in Hallum. Fitness en groepslessen onder begeleiding van gediplomeerde kundige instructeurs.
Een enthousiast team staat voor je klaar!

Geschiedenis

Sfeer en activiteitenaanbod vinden wij belangrijk. Palestra richt zich in de basis op iedereen die graag fit wil worden en fit wil blijven.



"Welkom bij Palestra Hallum, het sportende hart van Hallum. In ons kleinschalige sportcentrum staat betrokkenheid en sporten in sportcentrum wat aanvoelt als een tweede huiskamer centraal. Bij ons kan je komen fitnessen, maar we bieden ook groepslessen aan. Wil je echte 1 op 1 begeleiding? Dat kan, wij bieden ook Personal Training aan!Tot snel!"
Adres: Juffer Frederikestrjitte 23, 9074 BR Hallum
Telefoonnummer: 0518431307
Stad: Hallum
Route: Juffer Frederikestrjitte 23
Postcode: 9074 BR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 11:30

Recensies
Mooie locatie om te sporten. Vooraf online reserveren. Hierdoor is het nooit te druk en kun je prima je programma afwerken. Worden veel activiteiten georganiseerd. Apparatuur prima in orde met ruime opstelling. Personeel is vriendelijk en kundig en altijd bereid tot extra uitleg. Hou je van gemoedelijk en relaxed sporten dan is dit het adres !
Top personeel, goede tegemoetkoming met corona. Persoonlijke aandacht dmv persoonlijk schema en periodieke metingen. Ruim aanbod. Fitness, groepslessen, personal training, bodem support.
Fijne sportschool, goede begeleiding
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid