facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paleis van Justitie

"Het gerechtsgebouw in Arnhem is onderdeel van rechtbank Gelderland, één van de elf rechtbanken die Nederland heeft. Een rechtbank is bevoegd om in zijn gebied recht te spreken in eerste aanleg. Dit betekent dat een rechtbank de eerste instantie is die een juridisch oordeel over een zaak of conflict geeft. Als een van de procespartijen het niet eens is met het oordeel van de rechter, kan deze partij in hoger beroep gaan. Rechtbank Gelderland behandelt zaken in alle rechtsgebieden: strafrecht, civiel recht en bestuursrecht. Hoger beroepszaken binnen de regio worden behandeld door gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, de Centrale Raad van Beroep of de Raad van State. Bij rechtbank Gelderland werken ongeveer 750 mensen."
Adres: Walburgstraat 2-4, 6811 CD Arnhem
Telefoonnummer: 0883611080
Stad: Arnhem
Route: Walburgstraat 2-4
Postcode: 6811 CD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Rechtbank Arnhem adres, Parkeren rechtbank Arnhem, Zittingsrooster rechtbank Arnhem, Uitspraak rechtbank Arnhem, Walburgstraat 2 Arnhem, Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, Rechtbank Arnhem vacatures, walburgstraat 2-4, 6811 cd arnhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sociale Uitvaartzorg  Nederland Sociale Uitvaartzorg Nederland 248 meter Zeer fijne ervaring in een moeilijke tijd. Bedankt!
Basti Trouwt Basti Trouwt 1 km Ik ben als trouwambtenaar actief in héél Nederland (inclusief de Overzeese Rijksdelen...
TenneT TSO TenneT TSO 3 km Voldoende parkeergelegenheid en laadpunten. Hoofdingang bevind zich, +/- 25 meter na ...
Ontheroad4u Ontheroad4u 4 km een klein transport bedrijf met als oogpunt het voor iedereen betaalbaar te houden.
PIMSteur PIMSteur 7 km PIMSteur is een professional, een specialist in Financiën en Bedrijfsvoering bij de o...
Recensies
Vaders zijn voor een rechtbank GEEN belanghebbenden. U leest het goed; GEEN belanghebbenden. Maar wel elke maand het handje ophouden als er betaald moet worden, fluit daar ook maar naar en stuur maar een deurwaarder. Betaal ik met alle plezier. Ook opletten met flirtende ovj's tegen degene die aangifte tegen je deed zoals in mijn zaak gebeurde en meteen een andere vragen!
Vaders zijn voor OTS niet belangrijk voor deze ratten, en ja... eigenlijk de hele Nederlandse overheid. Maar ik weet de uitkomsten gelukkig van te voren al, dus hoe minder ik tegen die discriminerende koppen aan hoef te kijken, hoe beter.
Gevaarlijke mensen hier Pas op mensen ook uw kinderen kunnen op gevoelens en leugens van u afgepakt worden Er is geen bewijs nodig!
Samen spannen onder elkaar en de zwakkeren uitbuiten en hun eigen werk creëren. En 4 keer per jaar op vakantie van onze geld.
Samen met mijn vriend we wonen al 1 dag samen hier op bezoek geweest. Vrij gekregen van school omdat we ' beroepsoriënterend' bezig waren. was nie. Dit bericht is eigenlijk bedoeld voor de super lieve Bode die ons heeft geholpen met het uitkiezen van een interessante zaak. Het werd er eentje over een steekpartij gezellig uitje he. In ieder geval, het was fascinerend, maar wel een beetje langdradig. Het had wat ons betreft enigszins beknopter gemogen. Maar was wel leuk. Groetjes!!!
Deze rechtbank is niet neutraal en rechtvaardig. Ze bekijken de bewijsstukken niet goed en zijn altijd voor grotere partijen. Terwijl bewijs dat wij geleverd hadden keihard en duidelik was en toch in onze nadeel beslist.
oplichters, ik ben door hun opgelicht ik had een afspraak om 10 uur in de rechtbank en kreeg de uitnodiging om 11.30 lekker op tijd en was dus mijn 1ste te goedje al kwijt. werd Verstek uitgesproken
Mede door deze rechtbank ben ik mijn kinderen voorgoed kwijt geraakt omdat deze rechtbank niet aan waarheidsvinding werkt oftewel vriendjes politiek met wsg/jeugdzorg!! Helaas weet ik de naam van de rechter niet maar moeders/vaders houd je ogen open want ze naaien je waar je bij staat!!!
Ruim, overzichtelijk en je voelt je veilig
Mooi gebouw, interessante kunst aan de muur, lekkere receptioniste
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid