facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Palace Dreamcars

Palace Dreamcars

Geschiedenis

PALACE DECORATIE & CATERING

Adres: Dijkweg 66, 2675AE Honselersdijk
Telefoonnummer: 0620201154
ln.ecalapsracmaerd@ofni
Stad: Honselersdijk
Route: Dijkweg 66
Postcode: 2675AE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Heel slecht heb een witte fiat punto bij hem gehaald ongeveer jaar geleden banden niet goed op de snelweg gestaan met een geklapte band die gewoon versleten was maar toch door de keuring gekomen gebeld met oplossing gekomen maar problemen bleven komen verwarming kapot meerdere malen andere dingen kapot kosten liepen aardig op en dan de ergste me versnellingsbak bleek al een keer opengeweest had die der niet bij verteld kosten plaatje 2500 euro auto kosten iets van 3000 kosten ver daaroverheen Appje gestuurd niet meer gereageerd prima toch geen zin meer ook om te bellen tis treurig hoe dit gelopen is.
Gisteren, 24 maart 2023, heb ik mijn Peugeot Partner opgehaald en ik ben er enorm blij mee. Hij rijdt geweldig. Alles bij elkaar was het een enorm fijne aankoop ervaring. Ik ben met veel vriendelijkheid ontvangen en alles was heel snel geregeld. Echt helemaal top!
We zijn geholpen totdat wij er samen uitkwamen. Na paar testritjes is het toch de Peugeot 107 geworden zéér bedankt voor de leuke ervaring!
Ik ben vriendelijk en ook eerlijk geholpen door Hasan. Wat fijn is wanneer je zo’n grote uitgave doet. Na een proefrit zijn er nog wat kleine dingen aangepast aan de auto en binnen een week kon ik de auto al ophalen. Het contact met Hasan verliep goed en hij reageert snel op vragen per whatsapp. De auto rijdt lekker en vertoont geen gekkigheden. Een vervolg auto zou ik hier ook kopen.
Ik geef hem die 2 sterren omdat ik terplekke goeie servuce heb gehad en een mooi bod voor mijn inruilauto. Echter ben ik niet tevreden met de auto zelf. Mij was verzekert dat de auto goed was. Komende jaren onderhoud en geen grote reparaties. Helaas was dit het tegendeel. Kort na aankoop meteen problemen met kleppen deksel en thermostaathuizing. Kort na deze dure reparatie kletterde beide mijn voor ramen de deur in. Ook ging de koppelingsplaat stuk en later nog de moest de versnellingsbak zelf vervangen worden omdat het stuk was. Ik hoop dat dit een bijzinder geval is.
Een prachtige garage met een zeer ruime collectie van import en export auto’s. De eigenaar is een wereld vent net zoals zijn zoon. Zeer behulpzaam. Ik raad het zeker aan om nogmaals een auto aan te schaffen bij Koray’s auto’s. Dank voor jullie hulp!
Zaterdag mijn auto daar opgehaald , super goeiuh service en heel klantvriendelijk , ik zou zeggen ga daar is kijken als je een auto wilt kopen
Afgelopen zaterdag mijn 3e auto bij Koray gekocht, ben nog steeds zeer tevreden. Komen altijd overeen met de koop. Altijd een prettige en vriendelijke benadering en een goede service die hij altijd na komt.
Nu 1 jaar later en m’n bakkie rijdt nog als een nieuwe auto! Import, 2008, 130.000, €3600, Topdeal dus! En de service en t contact verliepen ook super!!
Ik heb afgelopen zaterdag een auto gekocht en ben zeer tevreden hoe er met de klant om gegaan wordt. De eigenaar is vriendelijk, geeft vertrouwen en prijs kwaliteit is goed. De auto een Mazda 2 zag er keurig uit, kreeg hem mee voor een proefrit. Daarna direct beslist. De auto overgeschreven, betaald en de deal was gesloten. Ik raad deze auto handelaar aan en daarom krijgt Koray Auto's eigenaar Hassan Elci 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid