facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pakhuis-Rental.nl

Pakhuis-Rental.nl

Info

Verhuur licht geluid en beamers voor elk budget, met kennis van zaken. Wij zoeken samen met U naar de oplossing. Theaters Congressen, tours bandjes

Geschiedenis

Van idee/concept tot show !
Wij zijn een bedrijf dat graag met je meedenkt vanaf het prille begin tot de uiteindelijke realisatie van een show. Samen komen we graag tot het gewenste eindresultaat.

Ons kennis- en adviesterrein is zeer breed. Denk hierbij aan het tijdig inzetten van een logistiek plan, geluidsadvies of lichtontwerp.

Kwaliteit

Wij werken uitsluitend met A-merken waardoor je ervan verzekerd bent dat je professionele producten in huis haalt. Voor elke show/situatie hebben wij de juiste oplossing en bijpassende apparatuur.
Service

Wij zorgen ervoor dat je een 100% perfect functionerend systeem tot je beschikking hebt. Onze professionele licht en geluid installaties zijn geheel aan te passen aan je specifieke wensen.

Wij zijn altijd bereikbaar en ondersteunen jou wanneer dat nodig is, mochten we er samen telefonisch niet uitkomen dan proberen we ten alle tijden op de locatie langs te komen.

Tegen een kleine meerprijs komen wij de apparatuur afleveren, installeren en halen het op wanneer het jou uitkomt.



"Van idee/concept tot show !Wij zijn een bedrijf dat graag met je meedenkt vanaf het prille begin tot de uiteindelijke realisatie van een show. Samen komen we graag tot het gewenste eindresultaat.Ons kennis- en adviesterrein is zeer breed. Denk hierbij aan het tijdig inzetten van een logistiek plan, geluidsadvies of lichtontwerp.KwaliteitWij werken uitsluitend met A-merken waardoor je ervan verzekerd bent dat je professionele producten in huis haalt. Voor elke show/situatie hebben wij de juiste oplossing en bijpassende apparatuur"
Adres: 1206, 6605HV Wijchen
Telefoonnummer: 0653767604
Stad: Wijchen
Route: 1206
Postcode: 6605HV


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid