facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pakhuis Noord

Pakhuis Noord

Info

Pakhuis Noord is een webshop gespecialiseerd in antiek, vintage en industriële meubels en accessoires.

Geschiedenis

pakhuis Noord is een webshop gespecialiseerd in antiek, vintage en industriële meubels en accessoires. Let op: enkel op afspraak open!



"Pakhuis Noord is sinds 2015 het adres voor unieke meubels en andere items in en om het huis. Ook voor ondernemers die met hun tijd meegaan hebben we prachtige karaktervolle items staan. Onze stukken worden in binnen- en buitenland ingekocht."
Adres: Boerdijk 11, 7821AJ Veenoord
Telefoonnummer: 0626889478
Stad: Veenoord
Route: Boerdijk 11
Postcode: 7821AJ



op zoek naar gerelateerd: pakhuis noord rotterdam, veenoord pakhuis noord, pakhuis noord openingstijden, vintage meubels, pakhuis noord nieuw amsterdam, vintage meubels noord holland, vintage emmen, handelsfabriek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Meubel- en interieurspuiterij Veenoord Meubel- en interieurspuiterij Veenoord 439 meter Voor al het spuitwerk van meubels en interieur. Voor particuliere en zakelijke klante...
Recensies
Als je op zoek bent naar mooie orinele unieke opgeknapte oude meubels. Moet je hier eens kijken. Een ruim aanbod aan jaren 70 kasten bijvoorbeeld. Een aanrader, check hun instagram !!
Prachtig oud industrieel pand met mooie retro/vintage meubelen. We werden mega vriendelijk ontvangen en koffie werd direct aangeboden. Top. Qua assortiment zou ik graag meer retro accessoires willen zien. Vazen, lampen e.d.
Niet mijn smaak maar als je van vintage houd dan zit je goed.
Wat een geweldig pakhuis vol met mooi spul, 2 erg bekwame en toffe gasten die het bestieren, het is een takke eind weg maar was zeker de moeite waard.
Hoge prijzen voor 2de hands meubelen die beschadigd zijn .
Inspirerende zaak met geweldige ambiance. Mooie meubels.
Klein assortiment tegen hoge prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid