facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pakhuis Dordrecht

Pakhuis Dordrecht

Info

PAKHUIS DORDRECHT biedt workshops aan op zowel culinair als creatief gebied. Naast de workshops denken wij ook graag mee over events en regelen wij catering op locatie!



"PAKHUIS DordrechtKOKEN WORKSHOPS EVENTSEen unieke locatie voor kook - en creatieve workshops zowel zakelijk als particulier. Een plek waar samen komen en verbinding centraal staat."
Adres:
Telefoonnummer: 0651966928
Stad: Dordrecht



op zoek naar gerelateerd: High tea workshop Dordrecht, Klei workshop Dordrecht, Italiaanse kookworkshop Dordrecht, Workshop zeep maken Dordrecht, Cursussen Dordrecht, Kookcursus Dordrecht, Vriendinnenuitje Dordrecht, Workshop sieraden maken Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurvriendenhuis De Kleine Rug Natuurvriendenhuis De Kleine Rug 3 km We hebben in een blokhut geslapen daar. Wat een gaaf terrein! Je kan er alleen met ee...
NIVONhuis De Kleine Rug NIVONhuis De Kleine Rug 3 km We hebben in een blokhut geslapen daar. Wat een gaaf terrein! Je kan er alleen met ee...
De Plint De Plint 4 km Prima locatie om een evenement te organiseren. Ruime zaal aanwezig, met podium. Perso...
KeukenVision KeukenVision 5 km Wij hebben een woning in waddinxveen parkrijk fase 4 en zeer ontevreden over de prijs...
Kamado-shop Kamado-shop 6 km Of je nu wilt grillen, stoven, roken, bakken of braden, met onze Kamado kan het allem...
Recensies
Ontzettende leuke, gezellige en leerzame kookworkshop gehad! Als verassing voor mijn vaders verjaardag gingen wij hier met al zijn mannelijke vrienden koken; een hele leuke ervaring! Christine stelt iedereen enorm op hun gemak en maakt echt sfeer. Met elkaar 14 personen hebben we hele gevarieerde en lekkere! gerechten op tafel gezet. Leuke verassende gerechten, die je vervolgens ook goed thuis zelf zou kunnen maken. Het leuke is dat we allemaal ook met kleinere gerechtjes bezig waren, zodat we tussendoor ook steeds even aan tafel konden om wat te eten. Kortom, enorm genoten! Heb al vaker kookworkshops gedaan, maar dit is echt mijn favoriet! Op de foto een gedeelte van de gerechten die we hebben gemaakt
Voor mijn 30e verjaardag heb ik met zo’n ±25 vrienden een kookworkshop inclusief wijnproeverij gedaan bij Pakhuis Dordrecht. De beste keuze die ik had kunnen maken! Ondanks dat ik niet helemaal wist wat ik kon verwachten, was het feestje gelijk aan. Het ontvangst, de begeleiding, de gerechten en de gezelligheid bleken de perfecte ingrediënten voor een fantastische avond waar wij nog lang met elkaar over gaan napraten. Bedankt Denise & Christine. Zeker tot een volgende keer!
Gastvrij ontvangen voor een kookworkshop, Spaanse keuken. Leuke originele recepten, alle ingrediënten aanwezig, snijden en koken maar. Daarna gezellig gegeten.
Enige tijd geleden hebben wij met vriendinnen een thee-en-spijs-middag gehad in het Pakhuis. Een echte aanrader! Fantastische hapjes van Christine en heerlijke bijpassende theetjes van Monique. Twee bevlogen, maar ook gezellige dames. Bijzonder om te ervaren, dat thee zo'n goede vervanger kan zijn voor wijn bij de maaltijd. Dit gaan we zeker vaker doen! We voelden ons heel welkom op deze mooie locatie.
We hebben hier een educatieve smaakmiddag gehad met wijnen en spijs. Wat een feest werd er gemaakt. Mooie gerechten in combinatie met mooie wijnen. Georganiseerd in een authentiek pakhuis wat bij binnenkomst direct een fijne sfeer uitstraalt. Top locatie voor het organiseren van een uitje met familie, vrienden of collega's. Een echte aanrader en wij komen graag keer terug.
Echt geweldig leuk en leerzaam hoe Christine te werk gaat. We hebben met 8 man een kookworkshop gedaan als team uitje en we hebben plezier gehad en heerlijk gegeten. Echt een aanrader. Ook wordt er veel meegedacht met dieetwensen/allergieën en zelfs halal wordt rekening mee gehouden!
Geweldige workshop van Rudolph gehad bij Pakhuis Dordrecht, Denise was steun en toeverlaat mét de verzorging voor ons, was TOP . HÉÉL graag tot een volgende keer, moet lukken: er is zóveel te doen bij jullie!!!
Verrassende plek in de binnenstad van Dordrecht. Geweldige kookworkshops.
Een erg geslaagd bedrijfsuitje gehad. Een groep van 20-man werd enthousiast begeleid en uitgedaagd met diverse recepten. Ook degenen die geen kook-ervaring hadden, konden prima meekomen. Aanpassing op basis van allergieën en vegan was geen probleem. In 4 uur tijd een diverse maaltijd bereid en genuttigd. De recepten werden achteraf opgestuurd. Top!
We hebben samen genoten van de avond in jullie Pakhuis. Ontspannen begeleiding, tot in de puntjes verzorgd én lekker. Onze complimenten. Een groot succes! En we geven het door :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid