facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pak Boli

Pak Boli

Info

Welkom bij het gezelligste en leukste wokrestaurant van Spijkenisse! Bij ons kunt u het gehele jaar onbeperkt genieten voor een lage aantrekkelijke prijs.

Geschiedenis

Van harte welkom bij ons in het gezelligste en leukste wokrestaurant van Spijkenisse. Onbeperkt genieten in een fraaie ambiance, waar de gasten zich snel thuis voelen!

ONBEPERKT WOK, GRILL, BUFFET, SUSHI, FRISDRANK & IJS!
Wat in 1978 als een klein chinees restaurant is begonnen, is nu uitgegroeid tot een begrip in Spijkenisse en verre omstreken. Bij ons kunt u het hele jaar door voor een aantrekkelijke lage prijs onbeperkt genieten. Van huisgemaakte soep tot aan echte dagverse Japanse sushi en van puur Chinees-Indische (wok)lekkernijen tot aan sappige steak van de grill. Speciaal voor de jonge gasten zit in het warme buffet een aantal kindvriendelijke gerechten, zoals patat, frikandellen en mini pizza’s.

Heeft u voldoende geproefd van al die heerlijke gerechten, waarvan bovenstaande nog maar een greep uit het assortiment is? Toch raden wij u aan om nog even langs te gaan bij het uitgebreide dessertbuffet. Voor een lekker ambachtelijk romig ijsje, een heerlijk gebakje of een verse fruitsalade als perfecte afsluiter van uw gezellige diner.

Het dessertbuffet en alle softdrinks zijn bij de prijzen inbegrepen. Bier, wijn en andere alcoholische dranken zijn tegen een uiterst vriendelijke prijs verkrijgbaar.

Pak Boli kent naast het wokrestaurant ook een afhaalservice, een bezorgdienst, een catering en een snackbar. Één ding is zeker: bij Pak Boli is er voor iedereen wat wils!

ALL YOU CAN EAT & DRINK VOOR ÉÉN VASTE PRIJS
Ma t/m vrij* €22.80 per persoon
Za, zo en feestdagen* €24.80 per persoon
65-plussers* €19.80 per persoon
Kinderen (6 t/m 12jr)** €13.80 per persoon
* Met uitzondering van 25 en 26 december
** Kinderen jonger dan zes jaar zijn gratis

Wilt u een tafel in het restaurant reserveren, een bestelling voor het afhaalcentrum doorgeven of heeft u een vraag aan ons? Wij zijn dagelijks vanaf 16:00 uur geopend en bereikbaar op 0181620633 of komen gezellig binnenlopen. Adres: Groenewoud 2, 3203 AM te Spijkenisse.

Adres: Groenewoud 6 , Spijkenisse 3203 AM, NL
Telefoonnummer: 0181 620 633
ln.ilobkap@ofni
Stad: Spijkenisse
Route: Groenewoud 6
Postcode: 3203 AM



op zoek naar gerelateerd: pak boli openingstijden, pak boli verjaardag, pak boli sushi, pak boli vacatures, restaurant pak boli 3203 am spijkenisse, pak boli spijkenisse kerst, pak boli snackbar openingstijden, restaurant pak boli groenewoud 2 3203 spijkenisse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nieuwe Swietie Nieuwe Swietie 1 km HAAR IN HET ETEN! Ontzettend jammer dit... 2 haren in het eten. Eten afgehaald en dan...
Recensies
Lekker eten voor normale prijzen. Hele aardige mensen, prima service. Heel veel keus om te wokken. Daarnaast een groot buffet met de bekende chinese gerechten. Ook zijn er verschillende gerechten verkrijgbaar van de bakplaat. Tevens veel keus uit koude voorgerechten zoals vis en salade. Zelf lekker zoetigheden en ijs uitkiezen als dessert. Ook afhalen en bezorging is prima, snel en lekker.
Meh, eten was matig. Niet echt een fan van all you can eat dus dat telt mee aan deze beoordeling. Het restaurant zag er schoon en verzorgt uit maar het eten was voor mijn smaak niet heet genoeg. Personeel dat de drankjes kwam brengen waren heel vriendelijk.
Onlangs bij Pakboli gegeten, was gezellig en goed gegeten. Dus leek het ons nu een goed idee maar eens laten bezorgen. Wat schetste onze verbazing, we hadden flink wat besteld, het was helaas echt niet te eten! Kleine porties, smaakloos, tjaptjoi leek wel ingevroren te zijn geweest, babi pangang spek brak je je kiezen op, Koe Loe Yuk was ook keihard en alles zag er onsmakelijk uit. Dit gaan we dus nooit meer doen, typisch een geval van slecht beleid, al zeg ik het zelf als voormalig horeca ondernemer.
Ik twijfel tussen 2 of 4 sterren. Op een donderdag avond is het heel rustig dus weinig wachten. Maar echt sfeer moet je zelf meenemen. Bierkaart is helemaal niks, het eten is goed.
Eten was er goed. Goede parkeergelegenheid Vriendelijk personeel Alleen binnen was het erg warm, daar moeten ze iets mee doen vind ik. Ze hebben wel plafondventilators hangen maar dat is niet afdoende.
Gisteren gegeten. Eten is altijd goed. Niks op aan te merken. Maar 2 glazen drinken op 2 uur? De eerste keer snapte ik nog. Toen was het heel druk. Maar later stond er veel personeel aan de bar niks te doen. Dan vind het niet krijgen van een casis wel erg apart. Wel jammer want voor de rest is er niks op aan te merken
Lekker gegeten. Wok/grill gedeelte erg druk mede doordat het daar niet zo groot is. Keuze aan ingrediënten is gemiddeld. Er zijn restaurants met meer maar zeker ook met minder aanbod. Zou liever zelf de drankjes halen i.p.v. te moeten bestellen. Wel jammer dat de desserts al bijna op waren even na 21.30 uur. Er was alleen nog ijs.
Wat een verschrikkelijk restaurant! Het is er vrij ruim en groot, waardoor het 2 verdiepingen heeft. Er staan erg veel tafels, maar het is er wel ruim genoeg. Het is er erg lawaaierig en als het vol zit kan je mekaar gewoon niet verstaan. Mensen praten er vrij hard. Het gedeelte waar al het eten ligt is vrij onhygiënisch en het rauwe vlees ligt los in de bakken....soms bevroren, soms ontdooid. De kipfiletdrap druipt ervanaf. Echt vies en onhygiënisch. Kruisbesmetting is erg groot zo. Je staat erg lang in de rij om je eten te laten wokken. De koks hebben er duidelijk geen zin in. Zwaaien en roepen naar je dat je moet opschieten met je bord. Het is er zo druk dat je dat niet goed kan opmerken. Als je niet snel oplet, ligt je eten op een bord met een deel ernaast. Ik snap dit niet....onbegrijpelijk!
Met onze vrienden en hun kinderen uit eten geweest bij Pak Boli. Zaten met ons gezelschap heerlijk apart, dicht bij het buffet. Een gezellige sfeer met elkaar, het ruime aanbod aan gerechten en de vriendelijke bediening zorgden voor een geslaagde avond! Uiteraard was met zo’n groot aanbod niet alles een topper, daar moet ik eerlijk in zijn. Zo was de lamskotelet taai, en de ossenhaas echt geen ossenhaas, maar gewoon biefstuk die te lang doorgebakken was op de plaat. Maar er waren ook de nodige pluspunten. Dan heb ik het over de heerlijke slibtonggetjes en de garnalen die super waren. Ook de babi pangang spek is een aanrader! Alles op een rijtje gezet krijgt Pak Boli een ruime voldoende, en is het een aanrader om te bezoeken! Leo Ritmeester Rockanje
Nette zaak,goede en vriendelijke bediening. Heel goed eten veel keus. Betaalbaar en een grote parkeer plaats vlakbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid