facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paintball Xperience

Paintball Xperience

Info

Paintball Xperience voor het ultieme Outdoor Paintball gevoel.

Geschiedenis

Paintball Xperience verzorgt in de Grote Wielen, onder de rook van Leeuwarden, voor groepen het echte Paintball Outdoor gevoel. Strijd hier samen met vrienden, familie of collega's in een enerverende game, waar moed, tactiek en snelheid je de overwinning zullen brengen.

Wij leggen met enthousiaste instructeurs de spelregels uit en jullie maken het spel.

Ben jij met een een groep vrienden, collega's, studenten of familie en je bent 18 jaar of ouder kom dan langs en ervaar hoe leuk Outdoor paintballen kan zijn.

Adres: Bûtlan 4, 8926 XH Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-2038052
Stad: Leeuwarden
Route: Bûtlan 4
Postcode: 8926 XH



op zoek naar gerelateerd: Paintball kinderfeestje Friesland, Nacht paintball, Paintball individueel, Paintball buiten, Paintball reserveren, Paintball Oudwoude, Vrijgezellenfeest Leeuwarden, Karten Leeuwarden korting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Outdoorpark Grote Wielen Outdoorpark Grote Wielen 112 meter Je kunt er leuk zitten maar het valt op dat het personeel niet echt horeca ervaring h...
GoPaintball GoPaintball 3 km Ondanks de iets labgere wacht tijd van men pakje door de drukte van koerierdiensten,...
Recensies
Ik ben er 2 keer geweest. Een keer met kinderen en een keer met volwassenen. Beide keren waren een groot succes. Het speelveld is er leuk ingedeeld met genoeg verstop plaatsen, en het personeel is er ook aardig en er zijn genoeg parkeerplaatsen in de buurt. Leuke activiteit!
Gisteren hier gepaintballt met 17 vrienden voor mijn vrijgezellenfeest. Vette velden en ontzettend aardige instructeurs. En ondanks het konijnenpak bijna geen zwaar letsel opgelopen ; Aanrader!
Ik ben hier geweest met een klas van de basisschool. Lekker klimmen klauteren en vlotten bouwen. De jeugd heeft zich heerlijk vermaakt. Nogmaals bedankt.
Vriendelijke en behulpzaam personeel bedankt
Wat een top bedrijf! Ze hebben gister alles gedaan om het ons naar de zin te maken. Dit voelde oprecht en je voelde hun enthousiasme en plezier Bedankt! Kom zeker weer eens.
Gister vrijgezellefeest bij deze fantastische outdoor paintball locatie gehad. Fantastische service, uitleg en geweldige mensen. Mooie locatie met 2 velden erg goed opgezet en uitgedacht
Super locatie om te paintballen met kinderen!! Erg geslaagd feestje gehad.
Hier kan je vele verschillende activiteiten ondernemen. Van survival tot paintballen op een outdoor terrein. Het personeel is vriendelijk en weet er elke keer weer een feestje van te maken. Het is een echte aanrader. Ik word hier erg blij van.
Vriendelijk en betrokken personeel, een leuk terrein en materiaal van prima kwaliteit. Een goede ervaring gehad met een groep van 20 man.
Fijne locatie om te paintballen
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Paintball Xperience met het openbaar vervoer


Groene Ster, Ouddeel 310 meter
13
155
20
21
51
62
651
Groene Ster, Ouddeel 470 meter
13
155
20
21
51
62
651

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid