facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paintball Emmen

Paintball Emmen

Info

Paintball Emmen heeft zijn deuren geopend!!
Nieuw veld, meer dan 1600m2 met verdiepingen, torens, kasteel, huisjes en meer!! ervaar het nu zelf !!

Geschiedenis

Indoor Paintball Emmen is uniek !!
Wij hebben een nieuw en uniek veld. Ons veld is totaal 1200m2 waarvan 200m2 op een verdieping.

Er staan in de grote hal meerdere torens, een groot kasteel, huisjes en meer. Genoeg plekken waar je je kunt verstoppen en dat maakt een veld uitdagend en leuk!

Door te spelen met Reball word je niet ontzettend vies. dat heeft als voordeel dat jij niet vies wordt, maar het veld ook niet! Zo kan je dus lekker rondrennen zonder uit te glijden.



"Bij Paintball Emmen vind je een unieke locatie in Zuid-Drenthe vol uitdaging, adrenaline en spanning. De hal bevindt zich in een oude machinefabriek van ruim 1600 vierkante meter.De ruimte leent zich uitstekend voor het spelen van paintball en lasergame. We hebben de hal volledig omgebouwd naar een prachtig speelveld met torens, bruggen, huisjes, auto's en nog veel meer. Door gebruik te maken van licht, geluid en special effects is het spel niet zomaar een spel, maar een gave ervaring waarbij ons veld het verschil maakt.Dus, zoek je een fantastisch bedrijfsuitje, kinderfeestje, vrijgezellenfeest of uitje met familie of vrienden. Bij Paintball Emmen ben je op de juiste plek!"
Adres: Meerdijk 104a, 7825 TH Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591623133
Stad: Emmen
Route: Meerdijk 104a
Postcode: 7825 TH



op zoek naar gerelateerd: Lasergamen Emmen, Paintball Drenthe, Indoor paintball, Indoor paintball Brabant, Paintball Zwolle, Indoor Paintball Rotterdam, Paintball Assen, Paintball Arena Emmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gajemee Games & Events Gajemee Games & Events 4 km Games & Events op je eigen locatie. Lasergame, Paintball, Arrow Battle, Boogschieten,...
Drentse Veenland Drentse Veenland 8 km Goeie ervaring! Alles tot in de puntjes geregeld voor onze vakantie met kleine kinder...
Recensies
Mooie indoor paintball locatie, waar gespeeld wordt met re-balls. Dus geen vieze kleding, maar wel de fun van paintball. Voor zowel volwassenen als kinderen zijn partijen te vieren. Natuurlijk wordt je welkom geheten door een fijne gastheer, die tot in de puntjes je speelmiddag of -avond verzorgd. Er is een keurig horeca gedeelte aanwezig. Naar paintball trainen hier zeer regelmatig leden van Airsoft-vereniging NOYFB. Een groep enthousiaste en toegankelijke Airsoft spelers die plezier, veiligheid, variatie aan gameplay en fair play hoog in het vaandel hebben staan. Iedereen is welkom om als introducé of als Airsoftspeler geregistreerd NABV mee te spelen. Bezit van een replica Airsoft apparaat om eens mee te doen is dus niet nodig om het eens te beleven. Wanneer je eens mee wilt spelen of kennis wilt maken met Airsoft neem dan gerust vooraf contact op met één van de aangesloten leden of bestuursleden.
Super bedrijfsfeest gehad. Van de jongste 15 jaar tot de oudste bijna 66 heeft iedereen een super activiteit meegemaakt! Erg gastvrij en professioneel ontvangen en begeleidt door Ruud en Rik. Wat ons betreft een aanrader, zeker voor bedrijven met een grote variatie in personeelsleeftijd.
Naar aanleiding van een kampioensfeest afgesloten met een partijtje lasergamen. De jongens vonden het prachtig. Kregen duidelijke instructies. De teams werden af en toe gewisseld en het eten en drinken was goed voor elkaar. Het was een mooie afsluiting van onze dag!
Een super gezellige middag gehad bij paintball Emmen mooie locatie en leuke spelelementen ingebracht door het personeel... ontvangst was goed en alles snel en duidelijk uitgelegd!!! Van de anderhalf uur speeltijd raak je weinig tijd kwijt omdat alles snel doorloopt... we gaan hier met de vriendengroep zeker nog eens terug
Super leuke locatie om te reballen! Het is geen paintball meer sinds een aantal jaar maar ze zijn overgegaan naar herbruikbare balletjes. Geen verf meer dus je blijft schoon! Mooie baan, leuke ‘kroeg’ voor een drankje na de tijd. Een aanrader voor een vrijgezellenfeest of vrienden uitje.
Feestje voor zoon lief zijn 13de verjaardag. Ze hebben 1,5 uur lasergame gedaan. Grote hal met super toffe inrichting. De spellen werden begeleid en dat is echt ideaal. Kids vonden het fantastisch. Aanrader.
Wij zijn hier met een vrijgezellenfeest geweest. Iedereen was enorm enthousiast over de baan, deze is mooi opgezet en biedt meer dan genoeg uitdaging. De spelleider leidde het spel met enthousiasme en humor. Hierin hebben we ook meerdere spellen kunnen spelen, na elke ronde stond een kan water klaar wat zeer gewaardeerd werd. Paintball Emmen bedankt voor de leuke dag.
Met z’n 8e gepaintballed voor een uur. 300 reballs gekregen wat meer dan genoeg is. Leuke baan en verschillende spellen kunnen doen. Uitleg gaat vlot en is duidelijk. Achteraf nog een consumptie kunnen benuttigen bij de bar die zij hebben.
Mooie locatie. Vriendelijk personeel. Je kunt er met een groep uitstekend paintballen. Spannend werk. Goed materiaal qua helmen, geweren, jassen.
Super leuk personeelsfeestje gehad! Leuke enthousiaste mensen. Goede communicatie! Helemaal geweldig! Bedankt voor alles. we hebben een top avond gehad, groetjes team Luifeltje uit Beilen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid