facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Pai Thai Massage

Pai Thai Massage
"Bedrijf aan huis gespecialiseerd in Thaise massage in Halsteren."
Adres: Burg. Elkhuizenlaan 18, 4661CK Halsteren
Telefoonnummer: +31614154291
Stad: Halsteren
Route: Burg. Elkhuizenlaan 18
Postcode: 4661CK


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 18:00 - 20:00
Woensdag: 18:00 - 20:00
Donderdag: 18:00 - 20:00
Vrijdag: 18:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pure massage Pure massage 879 meter Pure massage!!! Heerlijke ontspannen massage's
Schoonheidssalon damibelle Schoonheidssalon damibelle 1 km Fijne schoonheidsspecialiste, ze neemt de tijd en je kunt kiezen uit veel fijne behan...
Recensies
Hele fijne sfeer en aardige gastvrouw. Het was mijn eerste keer en ik heb er ultiem van genoten! Heel gastvrij, checkt hoe het met je gaat, lekker op een verwarmd bed en ze masseert echt super. Ging al een stuk soepeler weg. Echt een aanrader! :
Ik had enorm pijn in mijn rug, benen, en ook vocht rondom mijn knieën. Ik heb telefonisch contact opgenomen en uitgelegd hoe erg ik me voel Volgende dag werd ik al geholpen. Ongelooflijk, maar dag later werd ik wakker zonder pijn en vocht in mijn knieën.
In een zolderkamer boven een schuur word de massage gegeven. Ik had het erg koud in de ruimte lag te bevriezen op de tafel. Herhaaldelijk aangegeven dat het erg koud was maar er werd geen actie ondernomen. Ik de zomer zal het hier best aangenaam zijn maar in de winter zeker niet aan te bevelen. Massage was wel goed maar er zijn betere. Prijs is oke.
Ik kom hier al jaren voor massages omdat mijn rug en nek regelmatig vastzitten. Na een massage ga ik ontspannen en weer helemaal los naar huis. Goede sfeer, fijne omgeving en Jiraphon is een fijne gastvrouw. Zeker een aanrader!!
Vijf sterren voor de gastvrouw én vijf sterren voor de massage. Erg vriendelijk. Fijne salonruimte, goed op temperatuur. Vraagt je vantevoren goed uit over eventuele klachten en tijdens de massage checkt ze hoe het met je gaat. Erg kundig! Na afloop een flesje water. Voor mij komt er zeker een vervolg-afspraak!
Een warm ontvangst en een heerlijke massage gehad. Na even met de eigenaresse gepraat te hebben vooraf, had ze mij een massage met olie geadviseerd in plaats van een stevige Thaise massage. Precies wat ik nodig had. Ik kom zeker terug!
Keurige massage ruimte en vriendelijke Masseuse. Heerlijk ontspannen sfeer. Een aanrader
Toppertje! Zeer professionele massages waar je lichaam en geest echt van bijkomen . Fijne en frisse ruimte waar je je direct op je gemak voelt !
Jiraphon is een zeer aardige en ervaren masseuse die je in haar sfeervolle salon ontvangt voor een zeer ontspannende massage. Ik kijk er steeds naar uit als ik weer een afspraak heb.
Vandaag voor het eerst bij Nabi Thai geweest. Super!!!!! Een heerlijke ontspannings-massage gehad. Ik kan het iedereen aanraden, echt waar!!! Ik ga hier zeker nog eens terug komen!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid