facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paffen Uitvaartverzorging

Paffen Uitvaartverzorging

Info

De uitvaartverzorging is een belangrijk moment in het rouwproces en wij werken samen met u aan een persoonlijk afscheid. Goed geregeld, een gerust gevoel.

Geschiedenis

Als nabestaanden voel je de pijn van het afscheid nog lang, ook al is het overlijden al een tijd geleden. De uitvaart is daarom een belangrijk moment in het rouwproces, het is het laatste dat je voor de ander kunt doen.

Paffen Uitvaartverzorging wil samen met u werken aan een persoonlijk afscheid. Dat wil zeggen: een afscheid zoals dit bij u en bij de overledene past. Aan het eind van de dag moet u kunnen zeggen: "zó was het goed".

Adres: Dr. Poelsstraat 24, 6411 HH Heerlen
Telefoonnummer: 045 - 532 0 112
Stad: Heerlen
Route: Dr. Poelsstraat 24
Postcode: 6411 HH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mok Uitvaartverzorging Mok Uitvaartverzorging 4 km Dank jullie wel voor de fantastische opvang! We voelden en voelen ons enorm gesteund ...
Recensies
Er zijn veel bewind voerders maar niet als bertpaffen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid