facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paddock Paradise Stedendriehoek

Paddock Paradise Stedendriehoek

Info

Healing & Thermografie voor ruiter en paard | Paddock paradise Apeldoorn - Deventer - Zutphen. Pension - training - grondwerk - revalidatie - paarden en pony's. Natuurlijk gedrag. Persoonlijke aandacht



"Huisvesting en de uiting van natuurlijk gedrag vormen een cruciaal onderdeel in de zorg voor het paard daarom richt Paddock Paradise Nederland® zich volledig op de natuurlijk huisvesting voor jouw paard.In nauwe samenwerking met Jaime Jackson, de bedenker van het Paddock Paradise® systeem, is er een team van vakmensen ontstaan dat door heel Nederland – en zelfs daarbuiten - inzetbaar is. Gezamenlijk zorgen wij ervoor dat uw perceel, boerderij of pensionstal wordt omgetoverd in een waar paarden paradijs. Modderpaddock behoren voorgoed tot het verleden en jouw paard zal 24/7 veilig buiten kunnen staan."
Adres: Zwarte Kolkstraat 49, 7384 DC Wilp-Achterhoek, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31622823208
Stad: Wilp-Achterhoek
Route: Zwarte Kolkstraat 49
Postcode: 7384 DC


Recensies
Eindelijk mensen getroffen die verstand hebben van Paarden. Ze hebben een prachtige paddock aangelegd waarbij onze dieren in terug kwamen in hun natuurlijke habitat. Björn is een man met visie waar je van op aan kunt. Ik ken mijn paarden niet meer terug. Er is een serene rust over ze heen gekomen.
Erg tevreden. Alles conform afspraak. Zeer tevreden over de transitie van mijn paarden paleis.
Wij hebben een PP door hem laten aanleggen, maar is zeker niet voor herhaling vatbaar. Er zijn teveel zaken waar onvoldoende kennis/kunde voor is en waarvoor wij naderhand andere partijen moesten laten komen om het een en ander te herstellen. Wijze van communiceren laat helemaal te wensen over. Kortom, wat ons betreft, geen geschikte partij voor een Paddock Paradise.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid