facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paauwe installaties

Paauwe installaties

Info

U wilt een vakkundig advies en een perfecte installatie? Met onze brede technische kennis staan we graag voor u klaar.

Geschiedenis

U wilt een vakkundig advies en een perfecte installatie? Daarnaast vindt u het ook belangrijk dat de planning wordt gehaald en dat kosten scherp in de gaten worden gehouden? Dit maakt Paauwe Installaties al meer dan 65 jaar waar. Onze kennis, kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiency worden zeer gewaardeerd. De organisatie is klein genoeg om u de aandacht te geven die u verdient en groot genoeg om gecompliceerde en omvangrijke opdrachten tot een perfect eindresultaat te brengen. Precies zoals u dat graag wenst.

Onze klanten bestaan uit bouwbedrijven, utiliteit, beheerders van sportaccomodaties, winkelketens en ook particulieren. We bouwen graag aan duurzame relaties, zodat we klanten goed leren kennen en daadwerkelijk toegevoegde waarde kunnen bieden. We staan erom bekend meer te doen dan van ons verwacht wordt.

We zijn actief op het gebied van elektrotechnische werken, datacommunicatie, telecom, beveiliging, zonne-energie en w-installaties. We volgen de technische ontwikkelingen op deze gebieden op de voet en werken volgens de NEN1010 en NEN3140 normen. Daarnaast zijn we aangesloten bij Uneto-VNI, Sterkin en VEB.

Met onze brede technische kennis staan we graag voor u klaar. Neem contact met ons op voor een offerte of meer informatie.

Adres: Bedrijvenstraat 8, 7641 AN Wierden
Telefoonnummer: 0546-575550
Stad: Wierden
Route: Bedrijvenstraat 8
Postcode: 7641 AN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wierden zonnepanelen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Installatiebedrijf Koenderink Installatiebedrijf Koenderink 1 km Ik ben goed geholpen door dit bedrijf, het probleem werd snel en vakkundig opgelost.
Recensies
Paauwe heeft vanmorgen bij ons zonnepanelen van zonneplan geplaatst. Correcte en zeer snelle plaatsing van onze panelen volgens plan, vriendelijk personeel ze werken netjes en laten alles schoon achter.
Ze hebben geen interesse om een offerte uit te brengen. 2 keer contact gehad maar de beloofde offerte blijft uit.
Han en Mark hebben vandaag van Zonneplan zonnepaneel installatie bij ons geïnstalleerd. Wat een team die twee. Wees maar zuinig op deze mensen Paauwe. Top vakwerk geleverd! Schoon, precies en veilig vanaf de steiger. Je ziet geen kabel buiten, vakkundig in de spouwmuur weggewerkt. We hebben ze tijdens hun onderbreking lekker verwend met cappuccino en cake. Gastvrijheid wat wij trouwens heel gewoon vinden.
Toppers. Vanmorgen stroomstoring gehad door een defect in de meterkast. Alles lag er uit. 10 bedrijven afgebeld, maar niemand die kon. Paauwe Installaties heeft gelukkig wel iemand kunnen vrij spelen. Snel en goed werk geleverd door een vriendelijke monteur. Erg fijn dat de kachel weer aankan, als het buiten koud is.
Afgelopen week hebben ze onze Zonneplan zonnepanelen geïnstalleerd. Vriendelijk, keurig en ze werken hard! Omvormer hebben ze mooi weggewerkt waardoor we vrijwel geen kabels in het zicht hebben.
Wat een toppers. De installateurs van Paauwe hebben bij ons namens Zonneplan zonnepanelen geïnstalleerd en dat ging helemaal top. Aandacht voor details, professioneel, snel en netjes. Ik kan ze echt aanraden.
Geweldig werk geleverd met het plaatsen van een extra stopcontact. Geen beschadigingen en netjes gewerkt en snel. Top
De laatste 3 weken 3 maal offerte aangevraagd, helaas nog steeds geen enkele reactie gehad, als jullie geen interesse hebben laat het dan in ieder geval even weten, want dit is niet erg netjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid