facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paarhuis Bouw en Advies

Paarhuis Bouw en Advies

Info

Bij ons staat de klant centraal en is een optimaal resultaat ons belangrijkste uitgangspunt. Op deze manier kunnen we een optimaal rendement uit het vastgestelde budget halen.

Geschiedenis

Bij ons staat de klant centraal en is een optimaal resultaat ons belangrijkste uitgangspunt. Op deze manier kunnen we een optimaal rendement uit het vastgestelde budget halen.



"Paarhuis is een Bouwkundig Adviesbureau. Sinds 2013 realiseren wij bij de realisatie van jouw droomhuis. Hierbij bieden wij een volledige ontzorging van idee tot oplevering en zijn gespecialiseerd in tekeningen, advies, bouwplannen en vergunningen. Bouwen mogelijk met regionale aannemers, waarbij wij het contact verzorgen. Wij bieden ondersteuning bij het vertalen van jouw woonwens tot een ontwerp. Tot en met de oplevering van een gloednieuwe huis. Of dit nu gaat om een villa, herenhuis, schuurwoning, kubistische woning of bedrijfspand. Voor iedere wens hebben wij een oplossing!"
Adres: De Watergang 31, 7671 SV Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546 62 51 18
Stad: Vriezenveen
Route: De Watergang 31
Postcode: 7671 SV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dennian Paarhuis, Bouwadvies Twente, Modelleren Bouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
123boekhouden 123boekhouden 845 meter 123Boekhouden, vertrouwd online boekhouden samen met uw persoonlijk adviseur. Nu hoef...
Wanders TS - Technical Solutions Wanders TS - Technical Solutions 866 meter Technisch Advies en oplossingen voor al uw projecten. Van ontwerp tot en met de uitvo...
Pool Management & Organisatie Pool Management & Organisatie 1 km Pool Management & Organisatie: organisatieontwikkeling, tijdelijk leiderschap en werv...
Van Regteren P&O Van Regteren P&O 1 km Advies en support voor werkgevers op het gebied van personeelszaken
Recensies
Nadat we een zogeheten Oostenrijkse woning aan de rand van Zwolle hadden gekocht, hebben we Paarhuis Bouw&Advies gevraagd om een ontwerp en begroting voor de renovatie te maken. Vervolgens heeft Dennian Paarhuis een geschikte aannemer gezocht en gevonden die de renovatie van de woning uit 1948 op zich wilde nemen. Zowel het ontwerp als de begroting waren heel goed geregeld, want we zijn zeer tevreden met het eindresultaat.
Paarhuis Bouw en Advies heeft diverse werkzaamheden bij ons verricht. Wij kijken hier heel tevreden op terug. Er werd geluisterd naar onze wensen en ze kwamen met goede adviezen.
Met Paarhuis Bouw en Advies een nieuwe woning bouwen? Met volledige tevredenheid kijken wij terug op het hele traject van ontwerpen tot en met de bouwvergunning en alles wat daarvoor moet gebeuren. Van schetsontwerp tot definitief ontwerp, beng-berekeningen, detailberekeningen enz.,alles soepel verlopen en zonder horten of stoten afgewikkeld. Petje af voor Paarhuis Bouw en Advies en voor alle bijzonder klantvriendelijke medewerkers.
Een bescheiden architect, die wel heel goed luistert en probleempjes en passant oplost. Ja wij zijn tevreden.
een zeer goed en vakkundig bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid