facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenzorgboerderij Leestensch Hof

Paardenzorgboerderij Leestensch Hof

Info

Zorgboerderij Leestensch Hof in Noord-Holland: Dagbesteding, naschoolse-opvang, logeeropvang en een onderwijs/zorgprogramma.

Geschiedenis

Zorgboerderij Leestensch Hof biedt dagbesteding voor volwassenen en kinderen, naschoolse-opvang en de mogelijkheid tot logeren.

De paarden op Leestensch Hof worden verzorgd door de deelnemers. Zij voeren, poetsen en zetten de paarden buiten en binnen. Daarnaast is er de mogelijkheid om paard te rijden, longeren, mennen met de shetlanders, wandelen met de paarden, spelletjes te spelen of creatief bezig te zijn.

Adres: De Pijp 7, 1693 HL Wervershoof
Telefoonnummer: 0624945412
Stad: Wervershoof
Route: De Pijp 7
Postcode: 1693 HL



op zoek naar gerelateerd: Vacature Leestensch Hof, Zorgboerderij met paarden Friesland, Leestensch Hof te koop, zorgboerderij noord-holland vacatures, Zorgboerderij Heerhugowaard, Zorgboerderij weekendopvang, Logeerhuis met paarden
Recensies
Hele mooie plek en mijn dochter heeft er erg naar haar zin.
Hele mooie zorgboederij ook de paarden zien er goed verzorgt uit
Mijn dochter loopt hier stage en heeft het prima naar haar zin
Hele leuke zorgboerderij
Prachtige plek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid