facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenwinkel te Katwijk

Paardenwinkel te Katwijk

Info

OPHEFFINGSUITVERKOOP de Paardenwinkel te Katwijk!



"Zeer ruim gesorteerde ruitersportwinkel voor de regio Leiden en bollenstreek en ruim daaromheen. Groot assortiment van alle bekende merken van het lage tot het hoge segment.Tevens gespecialiseerde zadelmakers; de hoogst opgeleide van Nederland!600 vierkante meter winkelplezier, een koffiehoek waar je gratis een bakkie kunt pakken en even kunt uitpuffen van het shoppen.Regelmatig organiseren we leuke evenementen voor onze klanten zoals schriktrainingen, oefencross, EHBO cursus door de dierenarts, interessante lezingen en onze jaarlijkse kerstmarkt etc etc.Volg ons op facebook of meld je via de site aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.Woon je niet in de buurt? Dan kan je ook online bij ons shoppen natuurlijk!"
Adres: Wassenaarseweg 87, 2223 LA Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 070 517 70 85
Stad: Katwijk
Route: Wassenaarseweg 87
Postcode: 2223 LA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
IYS Hengelsport IYS Hengelsport 4 km Na besteling bleek bestelde artikel niet meer op voorraad. Ben hier keurig over gebel...
Recensies
Levert amateuristisch prutswerk en maakt je zadel kapot!! Beiden zweetbaden los en niet meer mee te rijden! Weigert vervolgens hun verantwoordelijkheid te nemen en laat je zitten met een gesloopt zadel!! Totaal niet bereid om aan een oplossing mee te werken!
Met hulp van de zadelpasservice van Pas de Deux een nieuw zadel gekocht voor mijn volbloed ruin. Wat een fijne en kundige service. Annelies neemt echt de tijd en is ontzettend vriendelijk. Straalt heel veel rust uit wat bij mijn sensibele ruin heel fijn is. Hele fijne ervaring met deze service en ik heb nu prachtige prestige zadel op mijn ruin liggen.
Ik vind paarden zo leuke dieren Dit is een super winkel.
Een hele goeie shop... jammer dat Bas daar werkt die is niet te vertrouwen heeft een hoop geld van mij gestolen.
Vandaag is Martine bij ons langs geweest om een nieuw zadel aan te meten en om een zadel te checken of deze nog goed lag. Heel fijn en zeer kundig geholpen. Martine heeft er echt een goede kijk op en is dan ook nog eens gezellig in de omgang. De jaarlijkse controle laten we zeker door Pas de Deux uitvoeren!
Hele fijne en vooral grote winkel! Het personeel is erg vriendelijk en helpt je graag. Ik ga altijd graag naar deze winkel.
Hele fijne winkel, denken met alles mee en staan in voor een uitdaging.
Leuke winkel, vriendelijk personeel. Het ruilen van producten is helaas maar 8 dagen mogelijk. Dat vind ik wel kort.
Aankopen gedaan, degelijk en betaalbaar
Fijne winkel, mooi assortiment, goede prijzen en leuk personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid