facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardensportvereniging Aalten

Paardensportvereniging Aalten

Info

Paardensportvereniging Aalten, ontstaan uit een fusie tussen de Landelijke Rijvereniging Aalten e.o. en Ponyclub De Kindervriend.

Geschiedenis

De paardensportvereniging Aalten is een bundeling van twee verenigingen, te weten de Landelijke Rijvereniging Aalten en Omstreken, opgericht in 1932 en Ponyclub de Kindervriend Aalten, opgericht in 1962.



"De paardensportvereniging Aalten is een bundeling van twee verenigingen, te weten de Landelijke Rijvereniging Aalten en Omstreken, opgericht in 1932 en Ponyclub de Kindervriend Aalten, opgericht in 1962.Tot 1992 opereerden beide verenigingen onafhankelijk van elkaar, hoewel men al wel was begonnen om gezamenlijk en concours te organiseren. In 1992 is het bestaande terrein van ponyclub de Kindervriend aan de Hessenweg opnieuw ingericht en gingen beide verenigingen op één terrein oefenen."
Adres: Hessenweg 20, 7121 MG Aalten
Telefoonnummer: 0543-461393
Stad: Aalten
Route: Hessenweg 20
Postcode: 7121 MG



op zoek naar gerelateerd: Pony rijden Achterhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zwemsportvereniging Natare Zwemsportvereniging Natare 512 meter Leuk gefloten als waterpolo scheids, heel vriendelijk ontvangen.
Fietsgroep 't Muurtje Fietsgroep 't Muurtje 2 km Informatief, geleerd wanneer voor en tegen verkeer is, en dan Kwaremont bier helemaal...
Recensies
Ik vind het erg mooi
Super fijne club. Je leert er heel veel. Er zit een heel goede bodem in zowel buiten als de binnenbak.
Mooie accommodatie
Leuke, gezellige club met een mooie accommodatie.
PAARDRIJDEN IS GEEN SPROT FRIKANDELLEN FOR LIFE
Was goed verzorgd.
fijne buitenbak
Fantastische ervaring!
Vertaald door Google zeer geweldige manege Origineel very great horse riding place
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid