facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardensportmassage Margrietha

Paardensportmassage Margrietha
"Janine Landlust is een professioneel paardensport masseur op het gebied van paarden en is werkzaam in de noordelijke provincies, Groningen, Friesland, Drenthe.Paardensport massage aangevuld met kennis uit de anatomie en biomechanica zijn vormen voor therapie die zich richten op het behandelen van klachten."
Adres: Eexterweg, 9679 TG Scheemda
Telefoonnummer: 0614280574
Stad: Scheemda
Route: Eexterweg
Postcode: 9679 TG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zorgadviesburo ANEL Zorgadviesburo ANEL 101 meter Ik ben eigenlijk zo blij met Anel. Je moet alleen wel dingen aangeven. Dan kunnen ze ...
Zorgadviesburo Anel Zorgadviesburo Anel 101 meter Werkwijze niet professioneel, reageren te laat op vragen en/of helemaal niet
wijkopencaravans.nl wijkopencaravans.nl 620 meter Vandaag onze Eriba Caravan verkocht aan wijkopencaravans.nl. Met toev...
Recensies
Janine neemt uitgebreid de tijd voor je paard en denkt in alles met je mee. Ook geeft ze eerlijk aan wanneer je wellicht een specialist bij je paard moet halen in plaats van een masseur. Superfijne en eerlijke manier van werken! Daarnaast geniet mijn paard van iedere behandeling!
Vorig jaar twee keer mijn springpaard laten behandelen, wegens strakheid in de spieren. Na een onspannende behandeling liep en sprong mijn paard een week later stukken losser. Een afspraak maken gaat vlot en kan ook op kortere termijn. Janine neemt alle tijd voor de behandeling en legt ook uit wat ze doet of tegen komt. Echt een aanrader!
Janine neemt de tijd om de paarden helemaal te bekijken voordat ze aan de slag gaat. Ze bekijkt waar de paarden het meeste aandacht nodig hebben voor de massage. Tijdens de massage legt ze uit wat ze tegen komt en na de massage geeft ze tips waarmee je zelf aan de slag kan en waar je op moet letten.
Gisteravond heeft Janine mijn 21 jarige nrps ruin behandeld. Hij zit al 7 maand in de lappenmand en door zijn hoge spierspanning heb ik Janine benaderd. Snel een afspraak in kunnen plannen. Fijn. Bij aankomst het paard besproken en alles is genoteerd. Met alle rust is Janine de behandeling begonnen. Nam de tijd om dingen uit te leggen en het mij ook te laten voelen. Erg interessant en leerzaam. Het paard gaf zich helemaal over en genoot van de behandeling. Erg blij met de manier van werken van Janine. Zeker een aanrader.
Janine is maandag 8 april 2019 bij mijn paard geweest om haar eens lekker los te masseren. Janine is een zeer sympathieke meid die haar vak verstaat. Ze doet haar werk met veel liefde en geduld voor het paard. Ze legt alles heel duidelijk uit. Ik beveel haar dan ook aan om jullie paarden door haar te laten behandelen. Mvg hillie.
Heel fijn kijkt goed naar je paard en de behandelingen echt top! Ze is zelf heel rustig en kundig aanradertje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid