facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardensportcentrum Jan Dolfing

Adres: Verlengde Noordenveldweg 1, 9481 AV Vries
Telefoonnummer: 0592-541301
Stad: Vries
Route: Verlengde Noordenveldweg 1
Postcode: 9481 AV



op zoek naar gerelateerd: tarieven jan dolfing, jan dolfing pony leasen, jan dolfing ongeluk, jan dolfing leeftijd, jan dolfing paarden te koop, eswal manege vries, jan dolfing facebook, jan dolfing overleden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Paardensportcentrum Jan Dolfing Paardensportcentrum Jan Dolfing 1 meter Fijne sfeer! Lekker op Mambo gereden.
Recensies
begin 2022 Gezellig en ontspannen 5 sterren Wat kan er in bijna een jaar veel veranderen. Van 5 naar 2 sterren. Lessen begin 2023 te vol met 13 ponies in de bak op 1 instructrice. Daarnaast is de boel flink vervuild de laatste maanden, lijkt niet veel aandacht meer voor te zijn.
Gezellig en gemoedelijke sfeer! Leuke pony's voor de kids en er wordt altijd wel iets leuks georganiseerd. Het lijkt groot en massaal allemaal maar de eigenaren weten precies van hoe en wat, en houden de boel goed in de gaten en op order. Wij komen altijd met heel veel plezier
Zo leuk! Mijn dochter nu 3e keer Ponykamp hier gedaan... Mijn dochter weet 1 ding zeker: al zouden alle vakanties muv 1 geannuleerd worden, dan moet ze hier naar Ponykamp.
Super leuke en goeie manege! Ik rij er zelf al 2 jaar. Ik ben niet altijd elke week gekomen maar als ik ging was het altijd met veel pret! 3 ponykampen achter de rug en heel gezellig! Ik rij nu zelf bij Robin en ze is een super aardige instructrice! En over de slechte reacties die zeggen dat je met teveel rijd in een les is absoluut niet waar! Het is ook niet waar dat je alleen maar in een rijtje rondjes loopt! Als ik voor mezelf wil rijden is dat helemaal prima! Ik rij dan ook bijna altijd voor mezelf. Er is ook erg vriendelijk personeel! Echt een top manege!
Goed georganiseerde dressuur wedstrijd. Fijn. Lekker warme chocolademelk met slagroom nadien prima
Ik kom bijna dagelijk met heel plezier op deze manege
mijn dochter 1 les gemist,kun je niet meer inhalen!!!! daar gaat je les geld,gelukkig zijn er nog maneges in de buurt waar dat niet geld.
Fijne sfeer! Lekker op Mambo gereden.
Grote gemoedelijke manege voor paardrijles zowel voor kinderen als volwassenen, voor beginner en gevorderde ruiter. Eigen manege paarden en ook pensionstallingen of weidegang voor paard of pony, en buitenritten ook onder begeleiding. Er is een kantine. Er zijn mogelijkheden tot overnachten camping en appartementenal dan niet met paard. Buitengewoon mooie omgeving om paard te rijden, is door afwisselend landschap in deels Drentse Aa gebied. Zowel bos, als kleinschalig weidelandschap met veel zandpaden.
Fijne lessen , fijne mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid