facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardensportcentrum Gert van den Hoorn Kootwijk

Paardensportcentrum Gert van den Hoorn Kootwijk

Info

Wij bestaan uit drie takken: evenemententerrein, sportstal (privé dressuur instructie, pensionstalling en training) en camping. Vakantie met paard is ook mogelijk. Het is een 5 sterren FNRS accommodatie, aequor erkend en met veiligheidscertificaat.

Geschiedenis

Ons evenemententerrein wordt in de maanden april tot en met september gebruikt voor vele verschillende evenementen in de paardensector. Er wordt op het terrein privé dressuur instructie gegeven door Gert van den Hoorn. Daarbij zijn een aantal stallen gewijd aan pensionstalling en training/africhting van paarden. We beschikken over 20 houten chalets op het terrein. Vakantie met paard behoort ook tot de mogelijkheden. Bezoek onze website voor meer informatie.

Adres: Asselseweg 35, 3775 KV Kootwijk, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577 456220
Stad: Kootwijk
Route: Asselseweg 35
Postcode: 3775 KV


Recensies
Super locatie mooi terrein jammer dat de huisjes echt vies zijn en oud. Gaten in de vloer, schimmel op de plafonds, niet schoongemaakt al maanden niet. Onder het bed muizen keutels en laag stof. Paarden staan super en mooie omgeving. Zonde , dit platgooien en nieuwe neerzetten en het prachtig te verhuren. 1000 euro betaald voor 2 huisjes 3 dagen voor ons niet meer dit plekje.
Prima locatie, voor de paarden goed geregeld. Het huisje is oud en vies, dus als je daar geen eisen aan stelt....voor mij niet nog n x. Alleen door t huisje.
Je kunt daar heerlijk verblijven met of zonder paard. Prachtige omgeving.
Mooi buitenritten gemaakt.Perfecte uitrijmogelijkheden
Super accomodatie. Verzorgd
Prachtige hippische accommodatie
Vertaald door Google Geen informatie, geen antwoord telefonisch, niemand ter plaatse te vinden ondanks de aanduiding dat het open is Origineel Keine Infos, keine Antwort per Telefon, vor Ort niemand zu finden trotz Angabe, dass es offen ist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid