facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenplezier, Miranda van de Schuur

Info

Paardenplezier leert je beter met paarden te communiceren en ze fysiek te trainen.

Geschiedenis

Bij Paardenplezier staat alles in het teken van het vergroten van je kennis van het paard en jezelf om zo tot een maximale harmonie te komen tussen mens en paard. Miranda van de Schuur leert je beter met paarden te communiceren en ze fysiek te trainen.
Miranda (1968) heeft al meer dan 20 jaar ervaring met paarden. Haar kennis van het paardrijden, de omgang met paarden, hun gedrag, gezondheidsproblematiek en de verschillende trainingsmethoden heeft zij in de loop der jaren opgedaan in diverse opleidingen, clinics, cursussen en workshops.

Miranda is instructrice Centered Riding level II, CHA 2, en Holistisch- en Integrated instructeur. Miranda gebruikt de Centered riding methode, ontwikkeld voor Sally Swift, om een heldere communicatie te bereiken tussen paard en ruiter. Ze integreert haar kennis van de anatomie van mens en paard met het creatieve gebruik van mentale beelden in haar paardrijlessen om zo lichaamsbewustzijn bij de ruiter te ontwikkelen. Wanneer je je bewust bent van wat je doet en wat het effect daarvan is op het paard, kun je bepaalde patronen vervangen en verbeteren. Op deze manier ontstaat er een betere balans en coördinatie bij paard en ruiter, waar beide zich beter bij zullen voelen. Deze methode kan natuurlijk ook toegepast worden in het springen; centered jumping.

Naast het Centered Riding is Miranda ook geschoold in de klassieke dressuur, waarin zij 18 jaar lang les heeft gehad van Ria de Groot, oprichtster van de oude Hofstede Oostrijk en de Holistische Academie voor Mens en Paard in Delfgauw.

Bij Paardenplezier kan je naast rijlessen ook terecht voor andere trainingen met je paard: werken aan de enkele of de dubbele lounge, werken aan de hand, vrijwerken, communicatie, massage en TTouch. Door al deze technieken te integreren kun je je paard op de meest uiteenlopende manieren trainen. Je kan een zeer divers trainingprogramma samenstellen waar jij en je paard samen een betere balans van krijgen. Hierdoor zullen jullie meer plezier aan het rijden beleven.

Ook zonder paard kun je werken aan vaardigheden die je kunt benutten tijdens je trainingen met je paard. Miranda is bekent met Alexandertechniek, Feldenkrais en Chakra Yoga. Deze kennis komt samen in de verschillende lessen van body awareness en balans. Hierin word onder andere gebruik gemaakt van verschillende hulpmiddelen zoals de balansbal en trampolines. Dit doen we om te kijken naar de houding van de ruiter en welk effect dat geeft op het paard. Op deze manier kunnen vanaf de grond al verschillende problemen worden aangepakt zonder het paard hiermee te belasten.

Miranda combineert haar kennis van trainen, bewegen en communiceren met liefde, geduld en respect voor zowel het paard als de ruiter. Haar manier van werken is zeer paard- en mensvriendelijk.

Paardenplezier heeft geen vaste locatie. De lessen kun je volgen op een locatie naar keuze, bijvoorbeeld op je eigen manege of pensionstal. Het is ook mogelijk om te komen lessen op een van mijn paarden. Locatie regio Rotterdam.
Je kunt kiezen voor een rijles, vrijwerkles maar ook massage en TTouch behoren tot de mogelijkheden. Als je niet met je eigen paard naar een van mijn locaties kan komen of niet de beschikking hebt over een eigen paard kun je een paard huren. Daarnaast heeft Paardenplezier diverse locaties waar verschillende trainingen, workshops en clinics worden georganiseerd.

In overleg is het altijd mogelijk een workshop of training op maat te maken, afgestemd op je individuele wensen en budget.



"Coach bedrijf waar je ervaringsgericht aan de slag gaat en met eigen inzichten en mogelijkheden naar huis gaat."
Adres: Parkeren Sportlaan 3, Moordrecht. Adres: Vierde Tochtweg 9B, 2841LS Moordrecht
Telefoonnummer: 0651362392
Stad: Moordrecht
Route: Parkeren Sportlaan 3, Moordrecht. Adres: Vierde Tochtweg 9B
Postcode: 2841LS



op zoek naar gerelateerd: Miranda van de Schuur coaching
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Miranda van de Schuur coaching Miranda van de Schuur coaching 0 meter Super fijne lessen. Mijn paard Julia en ik zijn blij met de lessen. Miranda kijkt goe...
Frans Houdijk Stijltuinen Frans Houdijk Stijltuinen 557 meter Top service!!! Dankjewel Frans !!
SOTA Systemen SOTA Systemen 563 meter Een fijn bedrijf om samen mee te werken. Je kan gemakkelijk contact met ze opnemen al...
Flying Eagle Concert - waar muzikale talenten elkaar ontmoeten - Flying Eagle Concert - waar muzikale talente... 602 meter organiseren van evenementen, beurzen, congressen of concerten.
VanEllinckhuijzen.nl VanEllinckhuijzen.nl 787 meter Coach, mentor , presentator.
Davique Sierschilderwerken Davique Sierschilderwerken 935 meter Davique Sierschilderwerken
Stamp My Dream by Maaike de Ridder-Sack, Stampin' Up demonstratrice Stamp My Dream by Maaike de Ridder-Sack, Sta... 1 km Stamp My Dream in Action is de officiele, zakelijke Facebook pagina van Maaike de Rid...
Van Nieuwkoop Export VNE Van Nieuwkoop Export VNE 1 km Van Nieuwkoop Export (V.N.E.)
Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV 1 km Leuk en gezellig werkzaamheden zij ook mooi
A.M. Trading A.M. Trading 1 km A.M. Trading
Met INKT Letterpress drukwerk Met INKT Letterpress drukwerk 3 km Met Inkt is een bijzondere ontwerp studio & letterpress drukkerij voor ambachtelijke ...
Quatro Systems Quatro Systems 3 km Erg blij met het op maat gemaakte advies. Perfecte, snelle service.
De Stelling De Stelling 4 km De Stelling in Gouda en Bergambacht. Ttwee unieke verzamelgebouwen met opslagruimte, ...
Double Performance Double Performance 4 km Goede ruim opgezette showroom, personeel is heel aardig en helpt vrijwel meteen
MD Service BV MD Service BV 4 km MD Service BV is een electrotechnisch installatiebureau
GN Industriebanden B.V. GN Industriebanden B.V. 4 km Fantastisch. Alles op voorraad.
Frimex B.V. Frimex B.V. 4 km Service is echt een aanfluiting. Ze maken bij ons supermarkt alles altijd profosorisc...
Little LED - Digital Signage Little LED - Digital Signage 4 km Specialist op gebied van digitale signage, van lcd & led displays en videowalls met n...
Recensies
Super fijne lessen. Mijn paard Julia en ik zijn blij met de lessen. Miranda kijkt goed wat paard en ruiter nodig hebben en past haar les hierop aan.
Miranda is een super veelzijdige coach die mij al met verschillende thema’s heeft geholpen in de afgelopen jaren.
Miranda is geweldig. Met een scherp oog, veel gevoel, humor en een bulk aan kennis en ervaring helpt ze mens en paard. Aandacht voor dat wat er die dag speelt en nodig is. Prachtige plek en kudde in Moordrecht. Super gevarieerd aanbod aan lessen/cursussen, alles kan, je raakt bij Miranda nooit uit geleerd!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid