facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenmassage Hoeksche- Waard

Paardenmassage Hoeksche- Waard

Info

Focus op Herstel, Ontspanning en Preventie

Geschiedenis

Paardenmassage Hoeksche - Waard richt zich op de bewegingen van de paarden en pony's en ondersteund hen waar nodig is. Zo legt Paardenmassage Hoeksche - Waard de focus op Herstel, Ontspanning en Preventie.

Herstel:
Wanneer een paard ziek is geweest, een flinke trap heeft gehad of spierpijnen heeft, kan een massage voor verlichting zorgen en het herstel bevorderen. Ook worden waar nodig oefeningen gegeven om het paard weer snel en goed te laten bewegen.

Ontspanning:
Ontspanning is voor paarden heel fijn. Het zijn van nature vluchtdieren en zijn altijd alert. Een ontspanningsmassage is heel fijn voor paarden die veel op wedstrijden gaan maar zeker voor de oudere paarden is het een uitkomst. Een ontspanningsmassage is goed voor lichaam en geest.

Preventie:
Voorkomen is beter dan genezen. Door regelmatig de spieren van je paard te controleren kunnen de ontwikkelingen in de gaten worden gehouden maar nog veel belangrijker, spierproblemen kunnen hiermee in een vroeg stadium worden opgespoord en verholpen!

Adres: spui, 3291ev Strijen
Telefoonnummer: 0658888453
Stad: Strijen
Route: spui
Postcode: 3291ev


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ThuisMassage Kees van der Pligt ThuisMassage Kees van der Pligt 260 meter ThuisMassage Kees van der Pligt
Feel Good just some time 4 U Feel Good just some time 4 U 613 meter We horen het zo vaak: "Ik zou mezelf eens moeten laten masseren." En dan... blijft he...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid