facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenkliniek Hollands Kroon

Paardenkliniek Hollands Kroon

Info

Paardenkliniek Hollands Kroon is een volledig uitgeruste kliniek, gespecialiseerd in de diergeneeskunde voor paarden.

Adres: Waardweg 1, 1775 PJ Middenmeer
Telefoonnummer: 0227-581238
Stad: Middenmeer
Route: Waardweg 1
Postcode: 1775 PJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: dierenarts hollands kroon, mobiele rontgen paard noord holland, paardenkliniek slootdorp, paardenkliniek nederland, paardenkliniek heerhugowaard, paardenpraktijk noord holland, dierenarts middenmeer openingstijden, dierenarts paard noord holland
Recensies
Mijn paard is hier zo fijn behandeld en verzorgd. En het personeel is heel erg vriendelijk en meedenkend.
Prima ontvangen in spoed situatie, allemaal even vriendelijk en meedenkend!
Goede kliniek. Helaas al veel te vaak moeten bellen, maar je wordt er goed geholpen. Wel duur, maar dat hoort er helaas bij met paarden.
Heel goede ervaring mee gehad. Goede uitleg, uitgebreid onderzoek en alle tijd die nodig is wordt ook echt genomen.
Top team, top zorg en zeer veel deskundigheid! Persoonlijke zorg en aandacht staan voorop. Kon mijn goud appeltje met een gerust hart achter laten. Hoop dat ik haar voor het weekend weer mee kan nemen.
Ze nemen alle tijd om uit te leggen wat het beste is voor het paard. Ook als je op bezoek komt is er altijd iemand om de voortgang te bespreken. Paard staat ook ontspannen in de box. Fijn geholpen, en paard is weer gezond thuis.
De aanleiding om hier te komen is meestal niet leuk, maar de kliniek is perfect! We hebben meerdere keren met onze paarden gebruik moeten maken van de faciliteiten/ diensten van de kliniek, zowel aan huis als op locatie. Moderne ruime behandelkamers, vriendelijk en deskundig personeel. Rustig met de dieren ontspannen sfeer. No nonsense, je weet waar je aan toe bent.
Zoals altijd weer vlot en goed geholpen
Keuring laten uitvoeren, leek goed totdat onze eigen paardenarts de foto's herbeoordeelde. Kwam een heel ander oordeel uit. Hollands Kroon gebeld die hebben ook nog eens naar de foto's gekeken en toen was een goedgekeurd paard toch opeens afgekeurd.
Bij Aqua Dynamics geweest gevestigd in Holland Kroon. Mooie ruime locatie. Fijne training.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid