facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardenhouderij Koopman Loenen

Paardenhouderij Koopman Loenen

Info

Paardenhouderij Koopman is gevestigd in Loenen. Wij zijn een kleinschalige manege-pensionstal waar persoonlijke aandacht centraal staat. Ook organiseren wij diverse recreatieve activiteiten voor (toekomstige) ruiters en amazones.

Peter&Daniella Koopman

Adres: Slatsdijk, 7371ec Loenen Op De Veluwe, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0623960153
Stad: Loenen op de Veluwe
Route: Slatsdijk
Postcode: 7371ec


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Pony-centrum Koopman Facebook, Manege, Manege Doesburg, Stal Loenen, Manege Ugchelen, Manege Duiven, Manege Laag-Soeren, Stal te Bokkel
Recensies
Mijn ervaring met deze stal was ronduit slecht. Een paar maanden gestaan hier met 2 paarden. De grootste ergernis was het voeren van te weinig hooi. In de paddock waar minstens 8 paarden lopen, stonden 2 bakken waar wat hooi in werd gevoerd. Natuurlijk lang niet genoeg voor zoveel paarden. Ze hadden het snel op en stonden daarna uren zonder, waardoor ze zich gingen vervelen, en elkaar klieren. Ook waren ze erg zuinig met de bodembedekking in de stal, het beton was zichtbaar, amper stro om lekker in te liggen. Wat ook erg onprofessioneel was, de eigenaresse roddelde over de pensionklanten, heel vervelend.
Een heel leuk kinderfeestje voor onze dochter gevierd! Zowel de jongens als de meisjes hebben enorm genoten! Lekker tutten met de pony's, vervolgens rijden, lekker knutselen perfect getimed met de regen en afgesloten met lekker patatjes eten. Daniella bedankt!
Tot nu toe ben ik er 1 keer heel even geweest eerste indruk. Ik het kleine stukje les kreeg ik de indruk dat ze wel bekwaam zijn. Verder zijn ze behulpzaam en vrij relaxed. Goede eerste indruk dus.
Rust, ruimte en veel geduld voor paard en leerling
Gezellige paardenhouderij, gastvrije eigenaren met veel passie voor de paarden.
Geeft goed les,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid