facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardencoach Limburg

Paardencoach Limburg

Info

PCL faciliteert samen met paarden een omgeving waarbinnen bewustwording, verandering en groei kan plaatsvinden voor mensen bedrijven en organisaties,

Geschiedenis

Paardencoach Limburg richt zich sinds 2012 op de ontwikkeling en bewustwording van mensen, bedrijven en organisaties.

Paardencoach Limburg richt zich op mensen die aan de slag willen gaan met het ontwikkelen of versterken van sociale en emotionele vaardigheden, het onderzoeken en oplossen van blokkades, het maken van keuzes (bijvoorbeeld op het gebied van loopbaan), omgaan met een burn-out, omgaan met HSP (Hoog Sensitieve Persoonlijkheid), persoonlijke en spirituele vraagstukken, verdieping en groei. Paardencoach Limburg helpt je met het blootleggen van de kern van verschillende psychische en emotionele problemen.

WAT IS PAARDENCOACHING?

Coaching met paarden is coachingsvorm die zich afspeelt in de aanwezigheid van een of meerdere paarden. Het paard als sociaal kuddedier kent geen oordeel, is altijd eerlijk en objectief. Hij leeft in het hier en nu en reageert direct op de signalen die hij van zijn omgeving krijgt. Met als doel zichzelf en de kudde te beschermen tegen gevaar is het noodzakelijk om te reageren op de kleinste signalen. Hierdoor is het paard als geen ander in staat om lichaamstaal, non-verbaal gedrag, emotie, energie en het onderbewuste op te pikken. Dit maakt het paard tot een perfecte spiegel van onszelf waar we veel van kunnen leren.

Met locaties in Maastricht en Voerendaal

Adres: kievit 12, Bocholtz
Stad: Bocholtz
Route: kievit 12



op zoek naar gerelateerd: Paardencoaching Maastricht, BTW tarief paardencoaching, Paardenhandelaar Limburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Ont-Moeting / Praktijk voor Yoga en Massage De Ont-Moeting / Praktijk voor Yoga en Massa... 819 meter Yoga-lessen en Massages à la Brigitte.
SusZen SusZen 1 km SusZen, praktijk voor energetisch werk, ontspanning en bewustwording. Lichaam en gee...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid