facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paardencentrum de Drift

Paardencentrum de Drift

Info

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om, zowel te paard als met de huifkar, de natuur van Dwingeloo te verkennen.

Geschiedenis

De manege/camping ligt in de directe nabijheid van de Dwingelose bossen en heidevelden en 5 minuten van de ingang van het Nationaal Park Dwingelderveld.

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om, zowel te paard als met de huifkar, de natuur van Dwingeloo te verkennen.

Het paardrijden kan bovendien individueel en onder begeleiding. Er zijn zowel 1- en 2-uurs ritten, alsmede dag- en avondritten mogelijk.

Tevens is er accommodatie voor groepen tot ca. 20 personen.

Wat zijn de mogelijkheden:
huifkar ritten van plm. 1 uur (of anders overeen te komen) met begeleiding (max. 50 personen). Tevens geschikt voor rolstoelgebruikers. huifkar te huur voor een dagtocht (max. 6 personen).

Wilt u iets exclusiefs? Maak dan een rondrit met onze antieke koets. Ook te gebruiken als trouwkoets.

Paarden- & ponyverhuur. Camping + overnachtingsadres voor huifkarren. Groepsaccommodatie voor ruiterkampen, scholen en familiereünies. Pensionstalling voor paarden en pony's.

's Maandags voor paarden- en huifkarverhuur gesloten, uitgezonderd feestdagen.
Verder het gehele jaar geopend.

Adres: Drift 12, 7991 AB Dwingeloo
Telefoonnummer: 0521592625
Stad: Dwingeloo
Route: Drift 12
Postcode: 7991 AB



op zoek naar gerelateerd: Huifkar Dwingeloo, Huifkar huren Drenthe, Manege Gasselte, Huifkar huren zelf mennen Drenthe, Huifkartocht Ruinen, Huifkar Orvelte, Paardrijden Dwingelderveld, Manege Appelscha
Recensies
Heerlijke rit door de bossen ten noorden van het Dwingelderveld onder begeleiding van Suzanne. Zafira is een heel lief paard met prettige gangen, dat ook wel zin had in een galop over de hei. Goede communicatie over mijn wensen vooraf en check in tijdens de rit. Deze stal doet in het seizoen meerdere ritten per dag voor alle niveaus, maar check de agenda voor oa dagritten als je meer ervaring hebt. Zou graag nog verder zijn gereden, nu twee uur weggeweest. Paarden staan het grootste deel van het jaar buiten, hebben goeie wintervacht. Zijn in prima conditie.
Elke keer weer voelt het als thuiskomen. Lieve mensen, warm welkom, goed verzorgde paarden. Zowel de camping als manege zijn een aanrader!
Leuke plek om met de huifkar te kunnen , voor grotere groepen worden er 3 huifkarren gebruikt, vriendelijke mensen en leuke mooie omgeving lekker in de natuur
Mooie buitenrit gemaakt. Paarden zien er goed verzorgd uit. Personeel was vriendelijk en netjes. Locatie is goed te vinden. De eigenaresse was goed bereikbaar voor vragen en reservering. Prima ervaring en een hele mooie plek voor de buitenrit, zo aan het Dwingelderveld. Top dag gehad!
Samen met vriendin en haar dochter een leuke buitenrit gemaakt door de bossen. Echt voor herhaling vatbaar. Komen zeker nog een keer terug.
Erg naar ons zin gehad, en goed geslapen,alles was geweldig,
Geweldige manege, leuke camping. En hele lieve mensen die de manege runnen.
Hele gezellige manege. Vriendelijke eigenaren. Fijne eenvoudige camping.
Dochters hebben buiten rit gemaakt met mooie pony Mariska. Pony ziet er goed verzorgd uit en de mensen van de manege houden echt van hun werk en dat merk je aan alles. De stallen zijn wat verouderd maar netjes schoon en droog. Al met al een aanrader als je hierof in de buurt op de camping staat! Bedankt voor de geweldige eerste ervaring met een buiten rit voor onze dochters.
2 dagen lang verging ik van de spierpijn niet gewend aan paardrijden haha , maar leuke gezellige mooie dag gehad in de bossen van Dwingeloo prachtig mooie omgeving was een heerlijke dag bedankt ervoor !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid