facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paard en ponyplaats

Info

Leuke paard en ponyrijlessen voor jong en oud

Adres: rewerterdijk, 9035 Dronrijp
Telefoonnummer: 0637171212
Stad: Dronrijp
Route: rewerterdijk
Postcode: 9035



op zoek naar gerelateerd: Aranka van der Voet, Pensionstal Marsum
Recensies
Het spijt me, ik geef niet graag slechte beoordelingen, maar in dit geval kan ik er echt niks anders van maken. De koper van mijn pony had haar hier gestald en vroeg om hulp omdat het niet goed ging. Ik ben daar dus naartoe gegaan om advies te geven en te helpen. De eigenaresse van de pensionstal vond het blijkbaar nodig om daar met de neus bovenop te moeten staan en mij daarbij zeer onvriendelijk en bijna agressief benaderde. Naar mijn mening had zij helemaal niks te maken of in te brengen voor wat betreft de interactie tussen mij en de koper van mijn pony. Dat was puur een zaak tussen mij en de koper. Gezien de stand van zaken aldaar, de manier van stallen en omgang met de paarden het dringende advies gegeven een ander plekje te zoeken. Uiteindelijk bleek er met de pony niks aan de hand, maar was zij niet op haar gemak op deze stal. Ze zijn inmiddels verhuisd en krijg met regelmaat updates hoeveel plezier ze hebben met de pony op de nieuwe plek. Maar deze stal met het huidige management zal ik dus helaas afraden, ondanks ze er iets heel moois van zouden kunnen maken gezien de locatie en ruimte.
Vertaald door Google Erg leuk gevonden!!! Een oase van goed humeur!!! Origineel Дуже сподобалося!!! Оазіс гарного настрою!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid