facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PaanZEE

PaanZEE

Info

PaanZEE: ONLINE GEREGELD = OFFLINE GENIETEN!
Parkeren bij het strand in Castricum

Adres: Zeeweg 8, 1901 NZ Castricum Aan Zee, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0884800200
Stad: Castricum aan Zee
Route: Zeeweg 8
Postcode: 1901 NZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Gratis parkeren Castricum aan Zee, Kosten Parkeren Castricum aan Zee, Jaarkaart Parkeren Castricum aan zee, PaanZEE jaarabonnement, Parkeren Castricum centrum, Parkeren Castricum Station, Parkeren Bakkum, Castricum aan Zee adres
Recensies
Enorme parkeerplaats heel dicht bij Castricum aan zee, dagprijs 'normaal'voor aan de kust. Online plaatsten te reserveren, kost wat, maar je hebt zekerheid dat je kunt parkeren
Het is een groot parkeerterrein, maar het is echt duur om daar te parkeren €8,50 . Maar wel beter dan ergens ASO je auto in de berm te plempen om geen kosten te maken.
Slaat helemaal nergens op natuurlijk. €6,50 om om 20 voor 9 in de avond nog even op het terras te zitten. Hoop dat hier gauw wordt ingegrepen.
Alleen dagtarief beschikbaar voor 8,50 Beetje overdreven om even een drankje te nemen in het paviljoen!!
Prima parkeerterrein dicht bij het strand. En bovendien een vast tarief per dag waardoor je hier veel goedkoper parkeert dan bij andere populaire stranden in de buurt. Hier hoef je nooit lang te zoeken voor een plek. Wij gaan om die reden graag naar Castricum aan Zee.
Castricum aan Zee is een prachtige plek voor een strandwandeling. De brede duinen op de foto's zijn fraai om te zien.
Fantastisch!! Net voor de 2e keer een jaarkaart gekocht. En sinds kort hoef je zelfs geen pasje meer langs een scan te halen maar herkent het systeem je nummerbord, en kun je zo doorrijden! Goed geregeld.
Geweldig die sfeer als je alleen al aan kont rijden in Castricum aan Zee. Veel hout en kunst. Super leuk. Als kaarthouder is het helemaal top dat je met nummerherkenning zo binnen rijdt. Kortom, het is een heerlijke zomer in Castricum aan Zee.
Immoreel duur parkeren. Onderhoud, voorzieningen nul. Je betaalt per dag maar in-uitrijden op dezelfde dag kan niet. Bonnetje krijg je niet. Moet ware goudmijn zijn dit terrein. In handen van een bedrijf van ene Ted Biesterbos, een van corruptie verdachte ‘projectontwikkelaar’, draagt ongetwijfeld witte boord. Bah!
Goed geprijsde jaarkaart waarna door de kenteken herkenning de slagboom automatisch omhooggevallen gaat. Daarnaast prima voorzieningen om je auto op te laden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid