facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Paal 6

Paal 6
Adres: Zanddijk 200 , Julianadorp 1788 PP, NL
Telefoonnummer: 0223 644 099
Stad: Julianadorp
Route: Zanddijk 200
Postcode: 1788 PP


Openingstijden

Maandag: 11:00-16:00
Maandag: 17:00-21:30
Dinsdag: 11:00-16:00
Dinsdag: 17:00-21:30
Woensdag: 11:00-16:00
Woensdag: 17:00-21:30
Donderdag: 11:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: paal 6 julianadorp parkeren, strandtent julianadorp, paal 6 high sea, zee van tijd julianadorp aan zee, paal 6 bv, woest julianadorp, strandpaviljoen zee van tijd julianadorp, strandpaviljoen den helder
Recensies
Een leuke plek aan het strand waar je lekker kam lunchen. Ze hebben een standaard menu aan koffies en dranken en diverse broodjes en salades. Er is een groot terras waar je lekker buiten uit de wind kan zitten. Service is hier altijd super snel en kwaliteit is top.
Begonnen met een ochtendwandeling door Julianadorp aan Zee richting strand. Op het strand aangekomen nog een stuk langs het water, in de wind, genieten van de natuur om mij heen. Hoe lekker is het dan om uitgewaaid aan te komen bij strandpaviljoen Paal 6. Hier koffie gedronken met een lekker stuk appeltaart met slagroom, uitkijkend over het strand naar de zee. Het strandpaviljoen is sfeervol en op de achtergrond hoor je goede muziek. Hierdoor kan je heerlijk wegmijmeren. Het personeel is heel vriendelijk, de toiletten zijn schoon. Ik was er op een werkdag in januari, druk was het er niet. Kortom: top locatie om even tot rust te komen!
Een muntthee met honing á €4,30 !!!! En dat voor zo'n klein glas water met te veel munt. Voor dat geld kan er wel een groter glas met meer water en dezelfde hoeveelheid munt geserveerd worden. Een beetje meer gekookt water zijn de kosten niet. Schandalig €4,30 !!!!!!!!!
Je moet een eindje voor lopen, maar dan zit je ook op een zonnig terras aan zee. Heerlijk met een biertje en een bittergarnituur om half vier.
Fijn strandpaviljoen heerlijk eten en super vriendelijk personeel Gezellig terras en binnen ook
Te voet van Hoek van Holland tot Den Helder en daarna de Noordkaap in Noorwegen kwamen we met flinke wind en wat regen na uren lopen langs Paal 6. We hebben genoten van een fijne pauze; een heerlijke gezonde en vullende maaltijd, de vriendelijkheid van het personeel, de gezellige inrichting en een heerlijke Boost thee die we goed konden gebruiken. Warm, uitgerust en happy konden we de tocht vervolgen naar Den Helder. Paal 6 is een aanrader!
Locatie is fantastisch. Bediening is vriendelijk en snel. Alles ziet er netjes uit. Jammer dat er op het terras gerookt mag worden, want dan zit je lekker te eten in de rookpluimen van iemand anders. Het eten zal de buik niet helemaal vullen . Wij hadden varkensate, maar de kinderen hadden met een kindermenu bijna evenveel eten. Wij hebben ons ijsje bij de snackbar gegeten wat ons buikje wel vulde voor een kwart van de prijs.
Prima gegeten, toch een paar aanmerkingen: de porties waren aan de krappe kant en we moesten zelf herhaaldelijk om aandacht vragen wel een dessertkaart krijgen maar vervolgens komt niemand de bestelling opnemen bijv.. En als er besteld wordt is het fijn als de hele tafel de bestelling op hetzelfde moment krijgt. We konden op het terras zonder reserveren een tafel krijgen; binnen zat alles echter al vol. Als je verzekerd wilt zijn van een tafel is reserven dus aan te bevelen, helemaal als je niet in de sigarettenrook van een ander je eten wilt opeten want op het terras mag gerookt worden. Alles afgezet tegen de prijs hadden we er iets meer van verwacht. Wij waren 40 euro p.p. kwijt broodje, hoofd- en nagerecht plus drankjes
Heerlijk gegeten, mooie plek, fijne bediening
Heerlijk gegeten en gedronken. Kun je goed zitten. Thom Ka Kai soep!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid