facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PA-markt

PA-markt

Info

De PA-markt is Nederlands grootste verkoopbeurs van professionele gebruikte licht- en geluidsapparatuur. Jaarlijks in maart. Alweer de 23e editie !

Geschiedenis

De PA-markt is Nederlands grootste verkoopbeurs van professionele gebruikte licht- en geluidsapparatuur. Jaarlijks in maart. In 2016 Jubileum editie met 200 standplaatsen en we gaan voor minimaal 2000 bezoekers !
Speciale jubileum kaartvoorverkoop tot 31 december 2015 !



"Expo Houten behoort tot de top 5 van beurslocaties in aantal evenementen. De vier beurshallen bieden jaarlijks ruimte aan vele vak- en publieksbeurzen en is de perfecte locatie voor het organiseren van uw beurs. De kracht van Expo Houten ligt bij het kleine en betrokken team van enthousiaste ervaren medewerkers, de flexibiliteit en hoge mate van betrokkenheid.Naast de beurzen zijn de hallen ook geschikt voor congressen van maximaal 2.000 personen!Naast grote bijeenkomsten is Expo Houten ook uitermate geschikt voor kleinere bijeenkomsten."
Adres: Meidoornkade 24, Houten
Telefoonnummer: 030-6350844
Stad: Houten
Route: Meidoornkade 24



op zoek naar gerelateerd: PA-markt Houten 2022, PA-markt 2022, PA beurs 2022, PA-markt Houten 2021
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
PA-kofferbaksale PA-kofferbaksale 99 meter Kofferbak sale met uitsluitend licht-geluid en beeld-apparatuur en aanverwante zaken
Plantenasiel Houten Plantenasiel Houten 2 km Mooi initiatief, op zoek naar een kamerplantenasiel kreeg ik deze hit, het duurde wel...
Wijkwerkplaats de Meerkoet Wijkwerkplaats de Meerkoet 2 km Huiskamer, ontmoetingsplek, wijkwerkplaats, leslokaal, creatieve ruimte, quilt café, ...
Hospice Kromme Rijnstreek Hospice Kromme Rijnstreek 3 km Ruime kamers met familiekamer er aan. Altijd personeel aanwezig, ook verpleegkundigen...
Repair Café Houten Repair Café Houten 3 km Heel erg aardige mensen bij het Repair café in Houten. Het was er wel heel erg druk.
Licht op Afscheid en Rouw Licht op Afscheid en Rouw 4 km Afscheid is een wezenlijk deel van ons bestaan maar blijft vaak in de schaduw. Wij be...
Ketoclub Ketoclub 4 km Ketoclub heeft alles wat je nodig hebt om te starten of door te gaan volgens het ket...
Recensies
Veel tweedehands campers. Ook een aantal kleinschalige maar bijzondere Nederlandse camperbouwers, wel 4 mnd. tot meer dan een jaar wachttijd. Ook wat stands met camper benodigdheden. Helaas zijn de grote camperbouwers niet aanwezig Dure horeca. Gezellig druk.
Het was voor mij de eerste keer dat ik er was. September zeker weer
Tijdens Pokécon geweest. Vond het super leuk en veel plezier gehad! Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Voldoende, schone wc's Er is ook nog een restaurant binnen als je wat wilde eten of drinken. Entree was ook goed.
De parkeerterrein voor de ingang is niet voldoende als een drukke beurs gehost worden. Wel veel plekken naast en achter het gebouw. Nette Entree en goede horeca. Natuurlijk prijzig, maar wel keuze voor iedereen. Hal zelf ziet er opgeruimd uit.
Centraal gelegen. Net genoeg parkeerplaatsen in de omgeving. Goede eet- en drinkgelegenheid. Ik was op de Euroscale modelbouwshow en -beurs. Goed geregeld en goede voorzieningen. De beurs was ook gezellig en veel te zien.
Hier geweest tijdens Pokécon. Heel veel plezier gehad! Er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Voldoende, schone wc's Een minpunt: Met zomerse temperaturen is het binnen bijna niet te doen... Hier hoorde ik meerdere mensen over klagen. Ventilatoren of nog beter, een airco is wel wenselijk.
Heel druk! Parkeren ging wel maar soms moet je verder weg parkeren. Mooi gebouw. Expo over emigreren interessant maar wij wilden info over Cyprus....niet aanwezig. Snelste expo ooit dus.
Grote ruime mooie expo hal waar de SVR beurs een dag was om camping bezoekers te kunnen ontvangen en die dan informatie konden krijgen over campings waar ze zouden naar toe kunnen gaan met vakantie! SVR= stichting vrije recreatie
Aanwezig als deelnemer voor de CamperExpo, erg goede beurs
Het was een hele slechte ervaring vandaag op de beurs rond te lopen. De ventilatie in deze hal was zo verschrikkelijk slecht en ongezond dat we er zelfs fysiek akelig van werden. Nooit eerder zoiets meegemaakt. Het was er vreselijk warm en bedompt als in een afgesloten slaapkamer. Bijna om flauw te vallen. We konden het niet meer volhouden binnen. Onbegrijpelijk dat het management bij zo'n drukte niks doet aan ventilatie!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid