facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor [P4] Centrum Vleuterweide

[P4] Centrum Vleuterweide
Adres: Burchtpromenade 2, 3452 MH Utrecht, Nederland
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Burchtpromenade
Huisnummer: 2
Postcode: 3452 MH


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Winkelcentrum De Gaard Winkelcentrum De Gaard 9 km Vandaag moederdag presentje maken.nLeuke actie voor kids.
Recensies
Gezellig centrumnNiet groot schalig maar met bekende winkels, gezellige horeca gelegenheid!
Ruime plekken, nog gratis!
Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het winkelcentrum. Er is een parkeerterrein volgebouwd wat dichterbij lag, daar was veel gedoe over. Maar met de nieuwe toegang naar het reeds bestaande parkeerplaatsen aan de westkant van het winkelcentrum is het weer als vanouds.
Er liggen hobbels in de garage die veel te hoog zijn, je rijd je auto er op kapot als je niet uitkijkt.nEr liggen losse tegels en men dreigt er al langere tijd betaald parkeren van te maken en dat in een klein wijk winkelcentrumpje..ik vind dat te gek voor woorden.
Sinds de gemeente besloten heeft om parkeren extra moeilijk te maken in het kader van ontmoedigen van autoverkeer is het echt niet lollig meer.nHet begint er al mee met de vraag hoe kom ik er met de auto zonder iemand van z'n sokken te rijden of zelf aangereden te worden door scooters. Immers alles en iedereen heeft rondom t winkelcentrum voorrang op de auto's. Je moet echt ogen overal hebben door de neergelegde wegsituatie. Zeer onoverzichtelijk dus. Zelfs bij stapvoets rijden.nDan het parkeren zelf. Je hebt keuze om op een buitenparkeerterrein te parkeren of in de parkeergarage die ook beschikt over een parkeerdek.nDe buitenparkeerplaats is eigenlijk niet toereikend qwa capaciteit. Het staat er meestal erg vol en je hoopt maar op een plaatsje. Ook om hier te komen kan ik maar een tip geven, blijf erg goed om je heen kijken.nDe parkeergarage is ook niet echt leuk om te doen. Vooral met een wat grotere auto. De ingang voelt erg smal aan en het is uitkijken geblazen bij het inrijden vanwege een naastgelegen zebrapad, een voetgangers trottoir en kruisende fietsers etc. Op de eerste etage zijn snelheidsbelemmerende maatregelen genomen. Prima maar...deze zijn wel dusdanig hoog dat je iedere keer verwacht dat je er een klapband aan over houd...nBen je klaar met de grote boodschappen, en je gaat met een volle auto weer weg, dan is het weer erg spannend. Omdat je via een fuikachtige versmalling naar de uitgang moet rijden. En daar zit ook nog eens een bocht in die je precies goed moet nemen omdat je anders tegen een beton pilaar zit. Eenmaal uit de garage weer goed uitkijken en zorg dat je je auto goed ken want, de gemeente heeft in al haar wijsheid besloten er een vluchtheuvel neer te leggen met aanwijspaaltjes erop.. Deze paaltjes worden er bijna dagelijks uit gereden door mensen die de draai vanuit de parkeergarage naar de openbare weg net verkeerd inschatten ..nnNee, echt leuk is het niet maar ik doe nog steeds liever zelf mijn boodschappen dan dat ik deze laat bezorgen dus moet maar leven met de bedachte situatie.nnDank aan de gemeente, die dit normaal vind.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid