facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P3 Parkeergarage Kromme Elleboog

P3 Parkeergarage Kromme Elleboog
Adres: 7941 KC Meppel, Nederland
Staat: Drenthe
District: Meppel
Stad: Meppel
Postcode: 7941 KC


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Parkeerplaats 3 Engelgaarde Parkeerplaats 3 Engelgaarde 3 km Heerlijke plek. Geen voorzieningen anders dan parkeerplaats en prullenbakken. Maar da...
Recensies
Makkelijke centraal gelegen parkeerplaats.
Goede parkeergarage in het centrum van Meppel met ruime plekken. Jammer is wel dat sommige automobilisten hier erg hard rijden en dan ook erg hard de bochten door vliegen om een etage hoger of lager te gaan en dan bijna het tegemoet komende verkeer rammen.
Prima parkeergarage tot het moment dat je er achter komt dat je pinpas vergeten bent. Probeer je contant te betalen met 10 euro, accepteert de automaat het biljet niet. Meerderen biljetten geprobeerd geen van alleen deed het. Nergens een telefoonnummer te bekennen, ook bij het uitrijden bieden ze je hier geen mogelijkheid toe. Uiteindelijk via het internet een telefoonnummer kunnen bemachtigen. Krijg je een medewerker aan de lijn met de mededeling dat je maar even moet ik wachten tot er een monteur aanwezig is. Was in staat me auto dwars door de hekken heen te poeieren. Uiteindelijk een oude parkeerkaart gevonden, toen ik deze invoerde moest ik 5,90 betalen wat in verhouding niet erg veel is voor een hele week parkeren. Echter nog steeds het dubbele van wat ik moest betalen. Op het bedrag van 5,90 had de automaat wel voldoende wissel geld. Al met al een zeer vervelende situatie, waarbij ik het een schande vind dat de automaat niet over voldoende wisselgeld beschikt en er geen mogelijkheid geboden wordt om vanuit de parkeergarage te bellen naar een klantenservice. Van mij krijgen ze dan ook de koude douche !
Prachtige parkeergarage. Duidelijk aangeven.nPrijs redelijk. Met eruit rijden is het niet duidelijk dat je alleen rechtsaf kunt. Een bord op de tegenover gelegen muur zou dat duidelijk maken.
Prima parkeergarage. Voldoende plekken. Dichtbij het centrum.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid