facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor PéVé Daktechniek & Loodgieterswerken

PéVé Daktechniek & Loodgieterswerken

Info

PéVé is een jong en dynamisch bedrijf uit Santpoort-Noord. Met 25 jaar ervaring & vakmanschap. Er is geen opdracht te groot en geen klant te klein.



"PéVé Daktechniek is gespecialiseerd in het opsporen/herstellen van daklekkages, renoveren van platte daken, dakkapellen, zinkengoten en hwa's. Door die specialisatie kunnen we een hoge kwaliteit leveren en de klanten prima adviseren over de juiste uitvoering. Natuurlijk houden we de ontwikkelingen in het vakgebied voortdurend in de gaten, zodat we er snel bij zijn om nieuwe materialen en verwerkingsmethoden toe te passen.PéVé:- Staat garant voor een uitstekende service.- Fijne communicatie.- Wij doen wat we beloven.- Een tevreden klant is voor ons de bestereclame! Onze Reviews spreken voor zich!!!- PéVé kenmerkt zich door haar goedeprijs kwaliteitsverhouding.PéVé is een begrip in de regio en vér daar buiten!"
Adres:
Stad: Santpoort-Noord


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 16:30
Dinsdag: 08:00 - 16:30
Woensdag: 08:00 - 16:30
Donderdag: 08:00 - 16:30
Vrijdag: 08:00 - 16:30
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Tijdens het Dorpsfeest Santpoort 2018 ontdekte ik lekkage van de regenpijp bij de aansluiting met de goot; gelukkig niet op de maandag van het straatvoetbal. Paul zag gelegenheid om vrij snel tijd vrij te maken voor een noodreparatie. Aangezien de goten aan de voor- en achterzijde van het huis al ruim dertig jaar geleden, door Pauls leermeester, waren vernieuwd besloot ik om die goten maar te vervangen. De oude PVC-regenpijpen meteen laten vervangen door zinken HWA's met een grotere diameter, waarvan één met bladvanger. Wij zijn nu voorbereid op de door klimaatkenners voorspelde grote en hevige regenbuien. Laat maar komen! Voor de klus gebruik gemaakt van de adviezen van Paul, waarna hij op korte termijn aan de slag ging; naar volle tevredenheid en als het goed is kunnen de goten en HWA's weer dertig jaar mee. Van harte aanbevolen!
Paul heeft bij ons op de loods achter ons huis op de Hoofdstraat het dan en de goten vernieuwd tevens nieuw zinkwerk geplaats. Over Paul zijn werk zijn we meer dan tevreden een vakman eerste klas. Werkt netjes en secuur kortom wij waren zeer tevreden.Services: Goten installeren
Paul heeft ons snel geholpen en met spoed daktegels geleverd, ons plat dak gerepareerd en een het dak van de dakkapel vernieuwd. We zijn super tevreden met zijn werk, hij reageerd snel, komt zijn afspraken naar en prijzen voor de werkzaamheden zijn ook goed. Bedankt Paul!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid