facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P&M 2dehandsmode

P&M 2dehandsmode

Info

Hippe en mooie 2dehands merkkleding voor dames uit het hogere segment vind je in de trendy winkel van ZUSSIES

Geschiedenis

Over ons
Hallo, wij zijn Linda en Angela. In september 1996 zijn wij begonnen met onze winkel Puk en Muk in Hansweert. De eerste 4 jaar verkochten we tweehands baby en kinderkleding. Daarnaast boden we ook elke seizoen een nieuwe baby of kinderlijn aan en hadden een ruime sortering aan cadeautjes en andere hebbedingen. We vonden het een uitdaging om elke keer de nieuwste trends aan te kunnen bieden. Rond sinterklaastijd hadden we ook veel leuk speelgoed te koop.
We hadden een knus klein winkelpandje, maar al snel groeiden we uit ons jasje en moesten we op zoek naar een grotere winkelruimte.
LindaEen groter pand was snel gevonden en ons klantenbestand groeide. Het werd tijd voor het starten van een webwinkel en automatisering. In 2001 ging onze webshop on-line. Wij waren een van de eerste webshops in tweedehandskinderkleding. Al snel hadden wij orders vanuit het hele land en zelfs het buitenland wist ons te vinden.
Omdat de vraag naar dameskleding ook begon te spelen zijn we in 2001 begonnen met de verkoop van tweedehands merk dameskleding. Dit bleek een schot in de roos en het was een gezellige tijd. De moeders die kwamen shoppen voor hun kinderen deden meteen een rondje in de dameshoek. Langzaamaan vulden we ook een aantal rekken met merkherenkleding, want ja ook hier aan bleek een behoefte te zijn.

Angela Stokx-Durinck mede eigenares P&M tweedehandsmodeWe kregen het steeds drukker en ook het aanbod werd in de loop der jaren steeds mooier. We fantaseerden meer en meer over een tweede verhuizing, Maar dit keer naar een locatie waar meer klanten ons zouden kunnen vinden. Het dorp waar we zijn begonnen en waar we beiden zijn opgegroeid hebben we achter ons gelaten en zijn verhuisd naar Kloetinge.
Op een prachtige lokatie aan de Goese Veste tegenover de stenen brug hebben we een prima plek gevonden waar we dagelijks nieuwe klanten mogen begroeten.
Naast een magazijn waar onze leveranciers hun spullen kunnen aanleveren hebben we een werkruimte met fotoafdeling waar we de webshop aanvullen en een mooie winkelruimte van 75 m2.

Inmiddels verkopen we uitsluitend merk kinderkleding vanaf maat 110/116 en dames en herenkleding. Ons aanbod is enorm en de aangeboden merken worden steeds mooier. We bieden 10.000 stuks per jaar aan. Kleding wordt 2 keer per jaar gewisseld. Overgebleven kleding doneren we aan het goede doel.

Na al die jaren is gebleken dat onze grootste kracht vriendelijkheid, betrouwbaarheid en goede service is en natuurlijk vinden we het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame wereld.

Met heel veel liefde, steun en hulp van onze mannen en kinderen die ieder een steentje bijdragen mogen we toch wel heel trots zijn op wat we met allen na al die jaren hebben neergezet.

Kom je ook gezellig een keertje langs?
Groetjes Linda en Angela

Producten

Dameskleding exclusieve 2dehands

Adres: Korte Kerkstraat 2, 4461 JE Goes
Telefoonnummer: 0113-381064
ue.seissuz@ofni
Stad: Goes
Route: Korte Kerkstraat 2
Postcode: 4461 JE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dzjeenie Dzjeenie 107 meter openingstijden: di: 11.00-17.00 wo:10.00-16.00 do: 11:00-17.00 vri: 11:00-17:00 za: ...
DIVA Fashion & more DIVA Fashion & more 167 meter Een goed bereikbare kledingzaak waar je altijd terecht kan voor een mooie outfit voor...
Sockstoshow Sockstoshow 887 meter SocksToShow is een online shop voor de meest unieke sokken. Ga snel naar de webshop o...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid