facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P. Heijnens Installaties BV

P. Heijnens Installaties BV

Info

P. Heijnens Installaties levert een breed pakket aan diensten in uiteenlopende installatiedisciplines. Van kleinschalige installaties aan huis tot grote bedrijfsprojecten aan toe.

Geschiedenis

Wij zijn gevestigd in Berg en Terblijt en zijn voornamelijk werkzaam in de Zuid-Limburgse regio’s: Heuvelland, Maastricht, Parkstad en Sittard-Geleen. Daarnaast bewerken wij ook Midden-Limburg en de Belgische grensstreek.

Wij profileren ons nadrukkelijk op het gebied van duurzame energie. Hierin staat energiebesparing, energie-efficiëntie en milieubewustzijn centraal. Door de juiste begeleiding, kennis en ervaring te bieden, wordt er in samenspraak met de klant optimaal op de behoeftes van de klant ingespeeld en de installatiekeuze bepaald.

Kortom, als “service uw keuze bepaalt”, dan is P. Heijnens Installaties uw partner in diverse installatiedisciplines.



"Specialist in Warmtepompen en ZonnepanelenBij P. Heijnens Installaties geloven we dat zelf je energie opwekken en slim wonen mogelijk is met nieuwe, vooruitstrevende technologieën. Als koploper in duurzame techniek nemen wij onze klanten mee in de juiste oplossingen voor een project."

"Specialist in Warmtepompen en ZonnepanelenBij P. Heijnens Installaties geloven we dat zelf je energie opwekken en slim wonen mogelijk is met nieuwe, vooruitstrevende technologieën. Als koploper in duurzame techniek nemen wij onze klanten mee in de juiste oplossingen voor een project."
Adres: De valkenberg 1D, 6301 PM Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0436080377
Stad: Valkenburg
Route: De valkenberg 1D
Postcode: 6301 PM


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 16:15
Dinsdag: 07:30 - 16:15
Woensdag: 07:30 - 16:15
Donderdag: 07:30 - 16:15
Vrijdag: 07:30 - 16:15

Recensies
Onlangs hebben wij bij ons thuis zonnepanelen laten plaatsen door P Heijnens Installaties. We zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met dit bedrijf en het resultaat dat ze hebben geleverd. Vanaf het eerste contact was de communicatie met P Heijnens Installaties heel duidelijk en transparant. Ze hebben ons uitgebreid geïnformeerd over de verschillende opties en hebben ons geholpen bij het kiezen van de beste panelen voor onze situatie. Daarnaast hebben ze ons ook uitgelegd hoe de installatie precies zou verlopen en welke stappen er genomen zouden worden. De installatie van de zonnepanelen verliep vlot en professioneel. Het team van P Heijnens Installaties was op tijd aanwezig en heeft de installatie binnen de afgesproken tijd voltooid. Ook tijdens de installatie waren ze erg behulpzaam en beantwoordden ze al onze vragen met geduld en duidelijke uitleg. Het resultaat mag er zijn: de zonnepanelen zijn prachtig geïnstalleerd en werken perfect. We zien direct de energieopbrengst stijgen en merken dat we minder afhankelijk zijn geworden van onze energieleverancier. Kortom, we zijn erg blij met de keuze voor P Heijnens Installaties en bevelen hen van harte aan voor iedereen die overweegt om zonnepanelen te laten plaatsen. Jorrit Weerman
Ondanks een valse start door interne miscommunicatie zijn de aanwezige monteurs van onze zonnepanelen gisteren bijzonder oplossingsgericht te werk gegaan. Hebben alles netjes afgewerkt en functionerend achtergelaten. Toppers!!
Ik ben zeer tevreden over de installatie van de zonnepanelen op onze woning. Het team nam alle tijd om de vragen te beantwoorden en mij te adviseren over de beste opties binnen mijn situatie.
Deskundig en uiterst vriendelijk personeel. Uitstekende beoordeling . Een 10
Een zeer slechte ervaring! 3 jaar geleden nieuwe radiatoren en een Honeywell evohome systeem voor een forse prijs aangeschaft. Het begint nu koud te worden en het systeem werkt niet. Na zeer vaak bellen een goedwillende medewerkster aan de telefoon niet doorgekomen. Eerste werd er betwist dat het bedrijf de montage had gedaan wij doen niets met evohome... Toen ik hen de factuur heb gemaild kreeg ik als antwoord. We repareren dat niet meer. Ik krijg dus bij een oudere huurster al 4 dagen de verwarming niet aan het branden en Heijnens laat me compleet zitten. Geen enkele service, alleen frustratie. Geen aanrader. Mijn advies. Blijf weg bij dit bedrijf.Services: Installatie van verwarmingssystemen
Herstel ,er is via mail contact opgenomen. P.Hêijnens Installaties had vakantie .Buren waren wel tevreden. Gevraagd voor een offerte ivm zonnepanelen. Tot heden geen reacties.
Professionele en goede service!
Zonnepanelen laten plaatsen Super service tegen een eerlijke prijs super nette monteurs ….. Complimenten!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid