facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P. Bruijn Installatiebedrijf

Info

Pbruijn Installatiebedrijf is een bedrijf werkzaam in: Centrale verwarming, warmwatertoestellen, sanitair, ventilatie, airconditioning, elektra en badkamers.

Adres: Flemingstraat 37, 1704 SL Heerhugowaard
Telefoonnummer: 072-5760730
Stad: Heerhugowaard
Route: Flemingstraat 37
Postcode: 1704 SL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: P brandt Installatiebedrijf review, Bruin zonnepanelen, Feenstra Heerhugowaard, Snijder Installatie, Loodgieters Heerhugowaard, P bruijn vacatures, Van der Poll, Cv installateur Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HIG Building Solutions HIG Building Solutions 263 meter Van A tot Z goede begeleiding en weten wat ze doen.
Elektropartners BV Elektropartners BV 843 meter Dit is het beste bedrijf dat ik ooit in mijn leven heb gezien en alle mensen die ervo...
Haring Klimaattechniek BV Haring Klimaattechniek BV 861 meter Haring Klimaattechniek uw specialist voor een comfortabel binnenklimaat. Veel knowhow...
Installatiebedrijf Witte Nederland BV Installatiebedrijf Witte Nederland BV 1 km Witte Nederland BV Een klein maar productief bedrijf, wij zijn werkzaam in de insta...
Tim-Wai Elektrotechniek Tim-Wai Elektrotechniek 2 km Tim-Wai Elektrotechniek. Voor al het werk op gebied van: Elektrotechniek Verlichtin...
Speed-mont.pl Speed-mont.pl 5 km Wykonywanie i naprawy instalacji elektrycznych
Recensies
Ongeveer drie maanden na de aanvraag komt er een installateur langs om een indicatie te doen van de werkzaamheden. De werkzaamheden zouden "zo gepiept" zijn maar kon niet op dat zelfde moment want er moest eerst een offerte worden gemaakt. Op die offerte wachten we nu ook al drie maanden. Herhaaldelijk gebeld en krijgen steeds hetzelfde antwoord: "uw vraag wordt door gestuurd, meer kunnen we niet doen."
Waardeloos ! Echt geen ander woord voor. Gemaild, gebeld, langs kantoor gekomen voor een afspraak maar men komt gewoon niet. Als je enorme troep op kantoor ziet dan weet je het eigenlijk al.......wegwezen bij dit bedrijf, genoeg andere installateurs in de buurt.
Afspraken nakomen! Mijn man een dag vrij genomen voor niks! Heel slecht geregeld daar. Wij gaan verder kijken, geen vertrouwen meer in.
Ik heb mijn installatie door Piet zelf laten installeren dat was prima. Nu zijn zoon meer de zaak runt zie je dat van gemoedelijk, het bedrijf afstandelijker is naar kleine gebruikers. Na onderhoud constateerde de monteur dat de ketel feitelijk niet meer veilig was er waren Taps voor de bouten van het gas huis kapot. Daar zij altijd het onderhoud hebben gedaan oorzaak monteurs Ik vroeg om een nieuwe offerte en rekening te houden met voorgaande ketel was nog geen 10 jaar oud. na 3 x verzoek kreeg ik een offerte waarin de hoofdprijs betaald moest worden. Ik nog een mail verstuurd waar de clementie te vinden was vanwege de oorzaak. Geen reactie. Ik ben nu overgestapt op een huur ketel vanwege de onzekerheid in de markt. Jammer Ik had best een goed gevoel bij Piet Bruin, dat is nu wel over.
De zoon van Piet heeft de zaak overgenomen, helaas is sindsdien de service belabberd geworden. Klanten worden afgesnauwd aan de telefoon en gedane afspraken worden niet nagekomen. Hoe kan je een goed bedrijf zo laten verslechteren, zonde Piet.
In mijn vorige woonplaats slechte ervaringen opgedaan met dit bedrijf. Ondeskundig, onprofessioneel maar wel goed in het sturen van facturen die niet kloppen. Kijkend naar recente reviews is er weinig veranderd blijkbaar.
Op 3 januari is dhr Bruijn langs geweest om het werk op te nemen. Ik wacht nu 2 maanden later nog steeds op de offerte. Ik heb inmiddels 3x de reactie van ze gehad dat ik de offerte binnen een aantal dagen zal ontvangen. Maar helaas nog altijd niets gehoord. Voor mij dus klaar en een ander bedrijf gevonden.
slecht bedrijf op 12 december afspraak gemaakt voor aansluiten van warme lucht blower zou op 4 januari komen op 27 december gebeld om te verzetten naar 5 januari was geen probleem op 4 januari gebeld om om te vragen hoe laat ze zouden komen wisten helemaal van niets ?????? zouden mij die dag nog terug bellen , niet gebeurt . waardeloos bedrijf dus bel wel ander.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid