facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor P.A. Jones

P.A. Jones

Info

P.A. Jones levert top notch PA's en assistants die geen nietjes door printjes slaan, maar die samen met jou zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen!

Geschiedenis

P.A. Jones levert alleen de beste PA’s voor het topsegment van professionals. De werkzaamheden van onze PA’s gaan veel verder dan dagelijkse ondersteuning. Zij voelen zich thuis op het speelveld waarin topmanagers zich dagelijks begeven.

P.A. Jones is onderdeel van het beursgenoteerde DPA en is met haar jarenlange ervaring op het gebied van detachering en recruitment, dé perfecte partner in het vinden van die persoon die perfect matcht.
Onze PA’s zijn minimaal HBO opgeleid en hebben allen relevante ervaring in het werkveld. Daarnaast worden al onze PA’s getest op soft skills en harde competenties om het absolute topniveau te kunnen waarborgen.



"Het Jones & Jones filiaal in Nieuwegein is gevestigd in het overdekte winkelcentrum City Plaza. Bij Jones & Jones Nieuwegein kunt u ongedwongen de collectie bekijken en passen. Onze kledingadviseurs voorzien u graag van persoonlijk advies om te zorgen dat u tevreden de deur uitgaat met uw nieuwe aankopen. Wanneer u op zoek bent naar een mooie casual outfit, bent u daarvoor bij ons aan het juiste adres. Onder het genot van een verse kop koffie nemen we u mee langs de collectie van dit seizoen.WhatsApp nummer: 06-45264753"
Adres: Wiersedreef 5, 3433 ZX Nieuwegein
Telefoonnummer: 0654320245
Stad: Nieuwegein
Route: Wiersedreef 5
Postcode: 3433 ZX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 19:00
Dinsdag: 08:00 - 19:00
Woensdag: 08:00 - 19:00
Donderdag: 08:00 - 19:00
Vrijdag: 08:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SOA People Nederland N.V. SOA People Nederland N.V. 2 km Ben goed geholpen met mijn chlamydia maar tegen de tijd dat ik verholpen was heb ik d...
Adecco XPO Nieuwegein Adecco XPO Nieuwegein 2 km Vertaald door Google Voor een week van nachten en weekenden kreeg ik BIJNA 300 € voor...
SBA Apotheekwerk SBA Apotheekwerk 2 km SBA Apotheekwerk is dé vacaturesite voor de apotheek. De meeste vacatures, het beste ...
Branddoctors Branddoctors 2 km Inspirerende omgeving met een gastvrij ontvangst. Fijne partij om mee samen te werken...
IT-Staffing IT-Staffing 2 km Mooi Dynahouse. Verschillende vergader ruimtes en goede catering.
Van Anraad Van Anraad 3 km Een professioneel advieskantoor waar de klant echt centraal staat
MKR administraties MKR administraties 4 km Ben super blij met overstap de vorige accountant was een ramp.
Ordina Ordina 5 km Infiltreren in je organisatie met de bedoeling persoonlijke targets te halen en ruimt...
Met Passie Meer Succes Met Passie Meer Succes 5 km Wil je meer commercieel succes; meer orders scoren, meer tevreden klanten of klanten ...
Recensies
We gingen voor een jasje met een overhemd, geweldig goed geholpen door een vriendelijke en kundige dame, daardoor vertrokken met meer kleding dan waar we voor gingen.
Ik kwam er op een dinsdagmiddag. Mooie winkel met interessante collectie. Maar helaas leek het personeel 2 dames mijn bezoek op te vatten als een hinderlijke onderbreking van hun gesprek. Een korte ongeïnteresseerde reactie op mijn begroeting kon er nog net af, toen was de communicatie definitief voorbij. Erg jammer, dergelijke winkels moeten zich juist onderscheiden door een prettig klantcontact en goede service
Werd overduidelijk in de rij voorgedrongen door bekenden van de verkoopster bedrijfsleidster? Vervolgens werd er nog ongegeneerd een kwartier het weekendprogramma doorgenomen en stond achter mij ook nog een rij wachtenden, Ik wist niet wat ik meemaakte. Ondanks het mooie aanbod kom ik daar niet meer terug.
Kleding leuke stijl. Dat doet het m. Maar de verkoopster vond ik irritant. Ze wist alles beter en liet dat ook bot horen. Wat mij betreft ga ik elders kopen.
Zoals altijd weer super goed geslaagd. Mooi assortiment, goed advies, vriendelijk personeel onder het genot van een lekker kopje koffie. Een hele fijne winkel!!
Vandaag geweest. Zeer vriendelijk geholpen. Na verschillende winkels gehad te hebben, zonder resultaat, hier toch geslaagd. Kom hier zeker nog een keer terug!
Super geholpen door Sandra. Gezellig onder het genot van een cappuccino. Betere service en hulp kan je niet hebben.
Ik werd ontzettend fijn geholpen door de meneer die bijna met pensioen gaat.
Al jaren koop ik hier mijn broeken. Goede service en vriendelijk personeel.
Altijd vriendelijk en kundig personeel. Mooie collecties.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid