facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Öztürk fresh food center

Öztürk fresh food center

Info

Öztürk fresh food center; voor al uw vers fruit en groente!



"De vers super van Eindhoven sinds 1992"
Adres: Sint Petrus Canisiuslaan 49, 5645 GC Eindhoven
Telefoonnummer: +31402120869
Stad: Eindhoven
Route: Sint Petrus Canisiuslaan 49
Postcode: 5645 GC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 20:30
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Rijssel Groenten en Fruit Van Rijssel Groenten en Fruit 8 km Hier kun je heerlijk vers fruit, vers sap en verse groenten kopen.
Recensies
Rotte groenten Twee dagen geleden kocht ik bij deze winkel een bakje babyspinazie en een bakje gemengde sla. Gisteren heb ik alles weg moeten gooien. De sla was rot en de spinazie was zo rot dat ie stonk. Dezelfde producten van de AH blijven een week of zelfs langer goed. Ik baal dat ik eten moet weggooien. Ik baal dat mijn maaltijd van gisteren mislukt is doordat ik niet de juiste ingrediënten had. Ik baal dat ik vandaag  extra naar de winkel moet om groentes te gaan kopen. Helaas ontdekte ik vandaag dat de citroenen van Ozturk Fresh Food ook al beschimmeld zijn. En de gember is ook aan het rotten. Bizar!
Alles is zo vers, de groenten en er is achter in de winkel een aparte slager met heel veel verschillende soorten vlees, gemarinwerd of ongemarineerd. Toevallig bestond de winkel vandaag 30 jaar, dus er was een gratis barbecue voor alle klanten, super goed geregeld. Het personeel is vriendelijk en zijn erg behulpzaam.
Beste Turkse supermarkt in omstreken. Enorm aanbod aan groenten en fruit, om van de slagerij nog maar te zwijgen. De vitrine kan menig Nederlandse slager niet aan tippen. Hebben ze erg goed veranderd, complimenten!
Lekker stukje filodeeg. €1,59 per stuk, dacht ik te zien. Zal wel typefout zijn. Tijdens het afrekenen ,een vraag over ander product. Betaald per pin, vond het erg veel. Vraag aan cassiere wat er €4,25 koste? Juist. Teruggegaan fotogemaakt, €15,99 per stuk? Kan niet kloppen. Manager; dat is de kiloprijs. ? Dat staat er niet. Ik neem geen versproducten terug. U had het van te voren zelf moeten vragen. Betaalde versproducten nemen we niet terug.. Ook al staat het er verkeerd. Nou jongens, wat een klantenservice... Niet in sterren uit te drukken. Echt niet. En het broodje wat gevuld zou zijn met feta,. ..zie foto. Gevalletje gebakken lucht. Of er een luchtje aan zit. J wat zurige nasmaak. Dat in ieder geval.
Wij halen hier altijd ons vlees en groente goede kwaliteit en een mooie prijs....
Mooie vernieuwde winkel. Prachtig fruit en groente. Mooie producten. Lekkere dips en tapenades. Helemaal te spreken over de slager met altijd goed advies, en de broodafdeling. Altijd gezellig, personeel altijd vriendelijk.
Assortiment van fruit en groenten is bijzonders breed. Alleen moet je elke vrucht van alle kanten goed nakijken omdat er zitten soms onverse fruit en groenten tussen. Ook bij de kassa's is het vaak heel druk. Er zijn verse broodwaren.
Zeer nette winkel en vriendelijk personeel en niet duur...zeker een aanrader
Grote Turkse supermarkt. Veel groente en fruit. De slagerij is top. Je kunt vele soorten vlees kopen eventueel voor de BBQ. Goed gekruid, vers en niet te duur. De supermarkt heeft een breed en diep assortiment, ik ga er altijd met plezier naartoe. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.
Groot aanbod aan Turkse producten. Ook veel lekkere vers producten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Öztürk fresh food center met het openbaar vervoer


Eindhoven, Jan van Eyckgracht 110 meter
324
Eindhoven, Jan van Eyckgracht 280 meter
324
Eindhoven, Tivolilaan 290 meter
324
Eindhoven, Tivolilaan 300 meter
324
Eindhoven, Meerbergsven 430 meter
12

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid