facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oyfo

Oyfo

Info

Oyfo Techniekmuseum vertelt het fascinerende
verhaal van industrie, hightech en innovatie in
onze leefwereld. Bij Oyfo kun je ook lessen
en workshops volgen op het gebied van techniek,
kunst, dans, theater en muziek.

Geschiedenis

Techniekmuseum, Cursussen in Beeldende Kunst, Dans, Theater, Muziek & Techniek. Kunst- en techniekeducatie voor scholen.

Adres: Industriestraat 9, 7553CK Hengelo, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 074-2430054
Stad: Hengelo
Route: Industriestraat 9
Postcode: 7553CK



op zoek naar gerelateerd: Museum Hengelo, Textielmuseum Hengelo, Oyfo contact, Historisch Museum Hengelo, Oyfo escape room, Techniek Museum Nederland, Oyfo projecten, Techniek museum Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Block-5 Block-5 3 km Block-5 deelt kennis en leert de wereld over de Blockchain, Bitcoin & Altcoins. Block...
Bastiaanse Paard & Training Bastiaanse Paard & Training 38 km Zéér fijn adres voor deskundige, rechtvaardige en prettige instructie en training!
Achterhoeks Virtueel  Museum 1940-1945 Achterhoeks Virtueel Museum 1940-1945 40 km Vertaald door Google Prachtig streekmuseum met de Tweede Wereldoorlog uitgebeeld in l...
Anunnaki الانونـــاكي Anunnaki الانونـــاكي 131 km The Anunnaki (also transcribed as: Anunaki, Anunna, Anunnaku, Ananaki and other varia...
Recensies
Was leuk om weer eens te bezoeken, jammer dat alles nog niet 100% af was. Heb ook het gevoel dat het een stuk kleiner is dan de vorige locatie. Komen zeker nog wel een keer terug.
Mooi concept. Voor iets oudere kinderen 8+ wat meer geschikt dan voor jongere kinderen. Ook voor volwassenen zeer het bezoek waard. Met Museumkaart prima te doen, anders is de toegangsprijs m.i wat aan de hoge kant.
Wat een aangename verrassing! Erg leuk ook voor de volwassen "kinderen". Met supervriendelijk personeel en grotendeels interactieve expositie goed voor zeker 1-1,5u. Mooi gecombineerd met een lunch bij De Broodbode, een tip van het personeel.
Het is heel leuk om hier te komen, er is veel te doen en je verveelt je nooit. Mooi museum, ik raad het zeker aan!
Daar waar de techniek en de kunst ontmoeten, is plaats voor de mens. Mijn wens voor eenieder is om dat zelf te mogen ontdekken.
Leuk museum, ook voor kinderen. Voor onze jongste van 4 was het soms nog net iets te ingewikkeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid