facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OWK Notarissen

OWK Notarissen

Info

Oomens, van Waveren en de Kuijper Notarissen

Adres: Maurickplein 1, 5260 BV Vught
Telefoonnummer: +317 73 658 90 20
Stad: Vught
Route: Maurickplein 1
Postcode: 5260 BV


Openingstijden

Maandag: 08:45 - 17:00
Dinsdag: 08:45 - 17:00
Woensdag: 08:45 - 17:00
Donderdag: 08:45 - 17:00
Vrijdag: 08:45 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Notaris Vught, Maurickplein 1 Vught, Notaris Den Bosch, Notaris Helvoirt, Notarissen Nederland, Netwerk Notarissen, Landelijke notaris, Netwerk Notarissen brochures
Recensies
Prima behandeld voor de verkoop van mijn appartement. Netjes van tevoren de juiste documenten ontvangen. Ik had wat problemen met de hypotheekmaatschappij die niet op tijd de benodigde documenten doorstuurde waardoor de afspraak bij de notaris bijna niet door kon gaan. Vervolgens ben ik netjes door een medewerker van de notaris geholpen die meerdere malen bij de hypotheekmaatschappij erachteraan gebeld en gemaild heeft. Zo is alles toch netjes op tijd geregeld en heb ik inmiddels mijn appartement zonder problemen over kunnen dragen.
Vanochtend ons testament hier vast gelegd alsmede in het verleden al onze natoris gerelateerde zaken hier onder gebracht. De service, advies en uitleg zijn bij dit kantoor uitermate professioneel en warm. Ik herken me absoluut niet in de recensies die hier nog meer tussen staan. In de afgelopen jaren met ongeveer alle notarissen en ander personeel van dit kantoor te maken gehad en dit was altijd met het beste advies, klantgerichtheid, gezelligheid, duidelijkheid, eerlijkheid en deskundigheid!! Mijn complimenten!
Onpersoonlijke en kille dame vond ik de kandidaat notaris waar wij eea moesten tekenen. Het was een beladen testament waarbij, ondanks dat een notaris het zakelijk moet behandelen, de koude sfeer die deze dame uitstraalde het andere uiterste was. De receptioniste was wel vriendelijk. Nooit meer dit kantoor.
Mensen niet doen! Wat een waardeloze zogenaamd notariskantoor. Ze hebben een weduwe van 74 jaar oud op het allerlaatste moment laten vallen op ongefundeerde argumenten! Totaal onprofessioneel en ondeskundig! Je wordt gedwongen om mee te werken. Pas na het verstrijken van de passeer datum laat dit trieste notariskantoor je keihard vallen wetende dat er een boete betaald moet worden van tientallen duizenden euro’s. Ze zijn laf en behandelen je als een kleuter. Mensen echt waar, NIET DOEN! Mensonterend dit..
Was keuze van aankopende partij. Werden ontvangen met een lekker bakje koffie. We zijn heel netjes en goed te woord gestaan en geholpen. Prima notaris!
Hij rekent 12.10 kosten overboeking. Dit hoort gewoon bij zijn werk.
Duidelijk en snel, perfect!
Vertaald door Google Leuke bediening. Hulp in het Pools Origineel Miła obsługa. Pomoc w języku polskim
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid