facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Overgangsconsulente Marjolijn de Rouw

Overgangsconsulente Marjolijn de Rouw

Info

In mijn praktijk informeer, adviseer en begeleid ik vrouwen met overgangsklachten. Ik ben opgeleid aan de Erasmus Zorgacademie in Rotterdam.



"Praktijk voor natuurgerichte massagetherapie"
Adres: Noordkade 2, 6003ND Weert
Telefoonnummer: 06-38023212
Stad: Weert
Route: Noordkade 2
Postcode: 6003ND


Recensies
In een moeilijke tijd is Maureen een luisterde oor, geeft tips en een behandeling op maat of vraagt waar je behoefte aan hebt. Altijd fijn om weer te zijn geweest zodat je je weer beter voelt.
Ik geef vijf sterren omdat ik er helaas niet meer mag geven. Ga al een jaar lang naar Maureen. Zij heeft mij geholpen om uit een groot zwart gat te komen. De massages zijn fantastisch en jij voelt als herboren na elke massage.Ik blijf nog steeds trouw gaan want zij luisterd echt goed naar je verhalen en geeft ook eerlijk haar mening en goed advies. Maureen ga zo door Toppert.
Het is altijd een feestje om een massage van Maureen te krijgen. Ik doe dit preventief omdat Ik een zittend beroep heb. Maureen voelt altijd waar het 'knelt' en heeft altijd een luisterend oor. Ze is zorgzaam en integer.
Ik kom al jaren bij Maureen vanwege nekklachten en de daaruit voortvloeiende hoofdpijnen. Elke 6 weken laat ik alles even los masseren en sindsdien zijn de hoofdpijnen zijn met zo'n 80% verminderd! Nooit gedacht dat dat mogelijk zou zijn!
Haar oprechte interesse in anderen, de tijd die ze investeert om naar jou en je lichaam te luisteren en de medische kennis die ze heeft, maakt Maureen tot de professional op haar vakgebied. Bij Puurmoyo krijg je massagetherapie die bij je past, een echte aanrader.
Maureen is een spontane, eerlijke vrouw. De massage doet echt iets met je en voor mij belangrijk - geen zweverig gedoe. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid