facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Over Huiswerkbegeleiding

Over Huiswerkbegeleiding
Adres: Hillegomstraat 12-14 , Amsterdam 1058 LS, NL
Telefoonnummer: 020 789 0278
Stad: Amsterdam
Route: Hillegomstraat 12-14
Postcode: 1058 LS



op zoek naar gerelateerd: Huiswerkbegeleiding geven Amsterdam, Huiswerkbegeleiding basisschool Amsterdam, Huiswerkbegeleiding Amsterdam West, Huiswerkbegeleiding IJburg, Huiswerkbegeleiding Amsterdam Nieuw-West, Gratis huiswerkbegeleiding Amsterdam, Huiswerkbegeleiding Amsterdam vacatures, Huiswerkbegeleiding Amstelveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drs E A Lijftogt Drs E A Lijftogt 3 km "Pedagogisch adviesbureau Drs. E. A. Lijftogt, Orthopedagoog, GZ-Psycholoog met ...
Huis34 Huis34 4 km
Recensies
Vorig jaar was onze zoon net niet geslaagd en koos ervoor om de laatste 2 kernvakken op het vavo te doen. Na een paar maanden dreigde het toch mis te gaan door gebrek aan motivatie, dus OVER gebeld. Na een uitgebreid telefoongesprek met Gijs en een aangename en gerichte intake kregen wij een plan op maat voorgesteld. De aardige en vakkundige begeleiders hebben hem op het juiste spoor gezet en gehouden en inhoudelijk goed geholpen. Zes maanden later heeft hij mooie cijfers op school en voor het CE gehaald en is nu geslaagd voor de middelbare. Dat hij bij OVER op zondag en in de vakantie voor het CE terecht kon was ook super. Dank jullie wel!
Mocht je twijfelen? Niet doen! Als er 1 huiswerkbegeleiding werkt bij jongeren/pubers is het OVER wel. Het vertrouwen in de kinderen in combinatie met 'ze bij de les houden' op de beste manieren, maakt dat OVER succesvol is. Geliefd bij kids, zelfs als huiswerk maken echt het meest vreselijke is dat er is. Gijs neemt echt de juiste mensen aan die de beste sfeer creëren. Of je nou lekker in een fijne omgeving je huiswerk maakt, of intens hulp nodig hebt, alles kan, niets is gek en hoe fijn is het als je kind met vertrouwen in zichzelf thuiskomt!
Nadat onze zoon was blijven zitten in de 5e, was de motivatie totaal weg. De intake bij Over was heel fijn en ook heel duidelijk. Bij Over kreeg hij zijn ritme terug. Hij kon er studeren én hulp vragen indien nodig. Hij ging met mooie cijfers over naar de 6e en slaagde in één keer. Wat bijzonder fijn was, dat Over speciaal voor examenleerlingen in de vakantie open was.
Dit is precies wat ze nodig had net voor haar eindexamen VWO. Leren met gelijkgestemden en tòch even een andere omgeving dan weer thuis achter hetzelfde bureau. Super bedankt voor jullie fijne begeleiding en helpen met de planning.
Wij hebben een zeer goede ervaring met Huiswerkbegeleiding Over. Onze dochter heeft haar VWO diploma gehaald, mede door de fijne en goede zorg van Over. Een aanrader dus. Deskundige en goed gekwalificeerde mensen daar.
Gijs en z’n collega’s hebben voor ons de puzzel opgelost. Sinds OVER is de rust in huis weer teruggekeerd en het VWO diploma behaald. De manier waarop is TOP.
Onwijs fijne en professionele organisatie. Goede huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen in een huiselijke sfeer!
Echt kkr verweg helemaal in west ben geen mocro k kan nieeens me boeken ophalen van huis Shi 200 uur fietsen
Heel onvriendelijk te woord gestaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid