facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Over het IJ Festival

Over het IJ Festival

Info

Over het IJ Festival is 10 dagen lang avontuurlijk locatietheater aan de oevers van het IJ in Amsterdam-Noord. De 27e editie is van 4 tot en met 14 juli 2018.

Geschiedenis

10 dagen lang avontuurlijk theater op bijzondere plekken in de stad.

Van 4 tot en met 14 juli is de 27e editie van Over het IJ Festival: het locatietheaterfestival dat Amsterdam als inspiratiebron én podium gebruikt. Tien dagen lang is innovatief locatietheater te zien van nieuwe en gevestigde makers op spraakmakende binnen- en buitenlocaties: op de NDSM-werf, aan de oevers van het IJ en in Amsterdam-Noord. Een bezoek aan Over het IJ Festival is een avontuurlijke ontdekkingstocht door een rauw, stedelijk gebied. Laat je inspireren door eigenzinnige voorstellingen en ontdek onbetreden plekken.

Adres: TT Neveritaweg 61, 1033 WB Amsterdam
Telefoonnummer: 020 492 22 29
Stad: Amsterdam
Route: TT Neveritaweg 61
Postcode: 1033 WB



op zoek naar gerelateerd: over het ij festival 2019, over het ij 2019, over het ij festival 2018, over het ij container, over het ij festival vrijwilligers, ferrotopia openingstijden, over het ij boek, over het ij ziekenhuis
Recensies
Tijd voor koffie en gebak! Dachten we. We lopen naar de bar om te bestellen.. worden naar de tafel gestuurd.. daar komen we erachter dat we een QR code moeten scannen. Okay, de hele bestelling op een website ingegeven.. betaalwijze.. alleen iDeal?!? Voor mensen die in Nederland een bankrekening hebben heel handig maar voor mensen die dat niet hebben geen optie. Dan nog maar een keer naar de bar. Daar de bestelling nog een keer doorgeven. Contant betalen ging ook niet. Gelukkig werd mijn Duitse Maestro kaart wel geaccepteerd. Na al dat gedoe was het dan eindelijk tijd voor koffie !
Vervelend om te moeten zeggen maar het eten was waardeloos. Te heet, niet lekker en te duur voor wat het was. Het gaat om de voorstellingen, maar de randvoorwaarden moeten ook goed zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid